Doors: 20:00

Start: 20:45

Presale: € 11,00

Box: € 15,00

Knucklehead Death Punch de eerste officiële tribute to Five Finger Death Punch. Five Finger Death Punch is een Amerikaanse metalband uit Las Vegas, Nevada. De band is in 2005 gevormd. De naam van de band komt van de naam van een aanval uit de film Kill Bill. De band bestond aan het begin uit de zanger Ivan Moody, de gitaristen Zoltan Bathory en Caleb Bingham, bassist Matt Snell en drummer Jeremy Spencer. Bingham verliet de groep in 2006 en werd opgevolgd door Darrell Roberts die in 2009 op zijn beurt plaats maakte voor Jason Hook. Matt Snell verliet de band in 2010 en werd op gevolgd door Chris Kael.

Knucklehead Death Punch Is opgericht najaar 2017 in samenwerking met Artist Agency Tributeband.nl. Doelstelling van de band is de muziek van 5FDP niet zomaar klakkeloos na te spelen maar compleet met een weergaloze show de fans ondersteboven te spelen. Na een aantal uitgebreide audities is de band gevormd met alleen top muzikanten en vooral een zanger die zowel muzikaal, vocaal en visueel in het plaatje passen. En dat is gelukt!!! alle hits zullen de revue passeren. Zijn jullie klaar voor deze super tribute to 5FDP, Laat zien dat je een echte fan bent: Put The Red Hand On Your Face. En de band zal je bedanken. Bandleden: Léon Bathory ; guitar, Rob Kael; bass, Baart Hook ; guitar,Sven Moody; vocals & Rik Spencer; drums.
Website: www.5fdp.nl

Sinds 2012 staan de mannen van 16 Dollars op het podium als Volbeat tributeband. Met hun roots in het stevigere metalwerk laat deze band de nummers van het Deense Volbeat vol enthousiasme horen. Van huiskamerconcerten tot festivals, niks is te groot of klein om dat echte “Volbeat live gevoel” over te brengen. Na meer dan 100 optredens behoord 16 Dollars tot de top van de Volbeat tributebands in de Benelux ze zijn in staat de echte oude Volbeat sound te evenaren zoals dat geen ander kan met als motto Are you Ready to Rumble……
Overtuig je zelf van de sound, de energie en het Rock n Roll gevoel deze band letterlijk het publiek in lanceert. Voor elke Rocker, Metal liefhebber, Punker, Rock a billy fan is dit een must see.

Een mooie tribute avond en eerbetoon, aan deze nieuwe generatie Rock & Metal Bands.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht