Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Bismut

Jammend in de krochten van de Nijmeegse underground ontstond Bismut. Het klikte als een malle tussen de 3 heren. Al spelend ontwikkelde Bismut een eigen geluid bestaande uit een mengeling van stijlen zoals; prog rock, doom, metal, stoner, jazz, psych en hard rock.

Bismut bracht 2 langspelers uit op het onafhankelijke label Lay Bare Recordings: “Schwerpunkt” in november 2018 en “Retrocausality” in september 2020.. Beide albums, inmiddels uitverkocht, werden zeer goed ontvangen. Ondanks de corona perikelen wist Bismut nog enkele mooie shows te spelen waaronder knallende optredens op Desertfest 2021, Fuzz25 en Alterna Sounds Festival Münster.

Rrrags

“Rumoerige, ruige en onstuimige deuntjes voor de schemerige geest”

RRRags koken een gumbo van zware jaren ’70, blues en  psychedelische rock,  en imponeren met rauwe energie en zwaar gewicht in hun live performance. Het grondwerk van RRRags is gebaseerd op bands als Grand Funk Railroad, Budgie en Blue Cheer, met een persoonlijke signatuur van hard rijdend geluid, soulvolle zang, rommelende instrumentatie en sterke melodieën.

Zorg ervoor dat je dit geweldige powertrio in volle vlucht live ziet in de Oefenbunker! Nadat je ze een keer hebt gezien, ben je overtuigd van het charisma en de blijvende kracht van deze band!

Upcoming events

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

zaterdag 15 april 2023

EP Release: Ditch the Volume + Jenny Hazel

Volledige overzicht