Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 13,-

Het drietal LAZARVS uit Boedapest Hongarije produceert hun unieke sound van zware riffs naast charismatische zang onder leiding van gitarist en songwriter Aron Andras.

LAZARVS (HU)

 

LAZARVS staat garant voor een authentiek agressieve en rauwe, energieke liveshow en staat inmiddels hoog aangeschreven  in de Hongaarse muziekscene. Ze staan op bijna elk rockmuziekfestival in het land.

De band is ook geen onbekende in het Europese en Britse tourcircuit, toerde de afgelopen jaren met legendarische metal acts als Saint Vitus, Crowbar, Dopethrone, Weedater, Bongripper, Primitive Man en meer. Ook stond de band op festivals als  Desertfest in London en op de mainstage van het Sziget Festival.

In augustus 2023 bracht LAZARVS hun langverwachte vijfde studioalbum uit, ‘Blackest’, met hun donkerste teksten en sterkste songwriting-gitaarwerk tot nu toe.

Inmiddels toert LAZARVS weer door Europa en Groot-Brittannië om hun nieuwste albumrelease te promoten. En dat brengt de band op zaterdag 2 november 2024 naar Landgraaf. Noteer ‘m alvast in je agenda!

 

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht