Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 6,-

Box: € 6,-

In dit concept stellen wij nieuwe talentvolle bands uit Limburg en de Euregio voor aan het publiek uit ParkstadPopstad. Een nieuwe, unieke samenwerking waar je bij wilt zijn!
Laat je verrassen door:

New Bliss

New Bliss is een Alternative Pop/Rock trio met eigen werk. De band bestaat uit Renske en haar tweelingbroers Jelle en Jochem. De muziek die ze maken is catchy & krachtig, maar vaak ook integer. Hun debuut EP ‘’Perhaps Tomorrow’’ werd gelanceerd in 2018 en heeft inmiddels meer dan 205.000 streams op Spotify. In datzelfde jaar is New Bliss geselecteerd voor de Amsterdamse Popprijs & Nu of Nooit. Ook heeft frontvrouw Renske met de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars in de Ziggo Dome gespeeld. De 2de EP ‘’I Know You Know’’ ligt klaar en zal gespreid released worden in 2019. Momenteel is New Bliss geselecteerd voor de halve finale van de Grote prijs van Nederland.

Defenestrate

DEFENESTRATE is een Alternatieve rockband uit Zuid Limburg , De naam is een oude marteling uit de jaren 20. “Defenestratetion”. Je hoeft dus bij deze band geen liefdadigheid of confetti te verwachten maar een heleboel muziekgeweld en chaos. Nadat ze vorig jaar ieder festival in Zuid Limburg kapot gespeeld hebben zijn ze dit jaar terug en gaan ze in 2019 ook voor de eerste keer de studio in en is Defenestrate geselecteerd voor PopSport 2019. Laat je verrassen!!

Upcoming events

zaterdag 25 maart 2023

GEANNULEERD || Bunker Club Presents: Duister FT.: RXmode + Mellow + DTST

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

Volledige overzicht