Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 15,-

Vrijdag 17.06.2022 is Metallica de Headliner op Pinkpop vrijdag , om alvast in de stemming te komen organiseert de Oefenbunker i.s.m. HARDWIRED 2 the Netherlands Chapter 535 een Metallica Warming up party ft.: DAMAGED JUSTICE, op donderdag 16.06.2022 in de Oefenbunker te Landgraaf. Tickets zijn via de bekende kanalen van de Oefenbunker verkrijgbaar, maar let op vol is vol. De zaal gaat om 20.00 open en DAMAGED JUSTICE zal rond 21.00 uur het podium betreden om de aanwezige Metallica fans en bezoekers alvast in de stemming te brengen voor de dag erna.
De pauze en after-party muziek zal verzorgd worden door Theo Samson van The ROCK / ROCK ON YOUR RADIO onder het motto die avond ; “Bang that Head that doesn’t Bang”

DAMAGED JUSTICE

Damaged Justice is de band die regelmatig een van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica! Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven. De rockers van deze zalen- en festivalband bestormen het ene na het andere podium in binnen- maar inmiddels ook buitenland. Dicky Woodstock, Oerrock, Dokkem Open Air, Stonehenge, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze; maar ook vele motorclub-feesten en grote evenementen; deze ervaren Metallica-virtuozen draaien nergens hun hand voor om. “For Whom The Bell Tolls, Seek & Destroy, One, Enter Sandman, Master of Puppets” en nog veel meer klassiekers passeren de revue in een rockshow van formaat!
DAMAGED JUSTICE bestaat uit ; Symen – guitar/vocals, Jan – leadguitar, Flip – Bassguitar & Lieuwe – drums.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht