Doors: 19:00

Start: 20:00

Presale: € 20,00

Box: € 25,00

Het Mosae Zappa Festival beleeft dit jaar haar zesde editie! Omdat de wereld nog steeds een flinke dosis live Zappa muziek én spirit kan gebruiken. Twee dagen lang staat Parkstad Popstad weer in het teken van deze Amerikaanse componist.

Frank Zappa (1940-1993) was een Amerikaanse componist, gitarist, satiricus en filmmaker. Zappa heeft dik 100 platen op zijn naam staan. Nog steeds wordt overal ter wereld zijn leven en muziek gevierd. Mosae Zappa is daarbij het grootste Nederlandse Zappa Festival. Het festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november. De eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn The Dangerous Kitchen en Zappa Talks. De randactiviteiten in de Heerlense binnenstad zijn een dag later.

Op 30 november zal namelijk niemand minder dan Dweezil Zappa optreden in de Limburgzaal. Dweezil is de talentvolle zoon van Frank en stort zich al bijna heel zijn leven op het zo nauwkeurig mogelijk nabootsen van Frank Zappa’s songmateriaal. Zijn show in Heerlen zal in het teken staan van de 50ste verjaardag van het album Hot Rats.

Via de Oefenbunker is het mogelijk om combitickets voor beide events te kopen tegen gereduceerd tarief. Naast de korting ontvangen combitickets een uniek aandenken aan het weekend.

Mosae Zappa Weekend combitickets presale: € 51,50
Dweezil Zappa tickets presale: 36,50 euro

Attention!!
Since there will be no special VIP-tickets available this year, we’re offering three packages and a unique chance to become a BABY SNAKE, WONDERFUL WINO or non less than… BWANA DIK.
That’s what’s the deal we’re dealing in.

Love,
Team Mosae Zappa

BABY SNAKE €25,-
– Mosae Zappa certificate
– Mosae Zappa Weekend A2 poster
– Goodies and several discounts during the festival weekend

WONDERFUL WINO €50,-
– Mosae Zappa certificate
– Mosae Zappa Weekend A2 poster
– Exclusive Mosae Zappa t-shirt (not for sale)

BWANA DIK €100,-
– Mosae Zappa certificate
– Mosae Zappa weekend A2 poster
– Exclusive Mosae Zappa t-shirt (not for sale)
– Exclusive Mosae Zappa titties ‘n beer cooler bag (not for sale)

Follow the Dutch ticketlink to become a Mosae Zappa friend!!

The Dangerous Kitchen (DE)

Zappa Talks

Vlamp

Hun biografie is kort en krachtig: “Een drievoudige combinatie van plezier, funk en favoriete tv-melodieën.” VLAMP is een gloednieuw trio van ervaren muzikanten uit het diepe zuiden van Nederland. Het optreden van Mosae Zappa is een van hun eerste (na een indrukwekkend optreden op het Jeker Jazz-festival in Maastricht). En … er is een hardnekkig gerucht over een heel speciale gast … Hoe dan ook, wees voorbereid op een grote verrassing.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht