Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 11,-

Box: € 13,-

MOTOR!K is een Belgische krautrockband opgericht in 2018. Al snel tekenen ze een platencontract bij het Berlijnse Out Of Line label en in 2019 verscheen hun titelloze debuutalbum.
Deze kreeg zeer goede recensies van de internationale mainstream en psych/kraut muziekpers. Optredens in Duitsland, Nederland en België volgden al snel en de band verwierf een zeer goede live-reputatie.

Deze optredens gaven de band ook de mogelijkheid om het 2e album live uit te proberen alvorens het in 2020 op te nemen.
“MOTOR!K 2” werd uitgebracht in oktober 2020 en kreeg nog meer lovende kritieken van de muziekpers. Vergezeld van drie (wederom zeer goed ontvangen) muziekvideo’s werd duidelijk dat MOTOR!K een blijvertje is.

Concerten in clubs en festivals als Desertfest Antwerp (B), TivoliVredenburg Utrecht (NL), Villa Pace (B) en Roadburn (NL) bewezen dat het trio hun status behield als een eenheid die staat voor hypnotiserende grooves, beukende drums en psychedelische gitaarriffs.

Het derde album, “MOTOR!K 3”, dat in het voorjaar van 2022 verschijnt, wijkt een beetje af van zijn voorgangers omdat het een nogal eclectisch album is geworden, dat nog steeds de belangrijkste elementen van de vorige albums combineert met ambient-structuren en zelfs
technogrooves.

Ersatz Dj's

De Ersatzdjs draaien sinds 2000 in de lokale café’s en zalen van Heerlen en omstreken (Bluff, Pelt, Nieuwe Nor en Theater Heerlen). Op hun dansavonden kun je een mix verwachten van electro en gitaarmuziek uit de new wave en alternatieve hoek.

Naast eigen dansavonden (Alternative Hideout en That 80’s Feeling-Dance To The Underground) zijn de Ersatzdjs ook vaker te horen voor en na concerten in oa De Nieuwe Nor (Whispering Sons, Absolute Body Control, Nitzer Ebb, Anne Clark…) en Theater Heerlen (Front 242, Vive La Fete…).

Verwacht 12 november een set die aansluit op Motor!k zijn donkere muziek waarop gedanst gaat worden!

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht