Start: 20:00

Entree: Gratis

Livestream festival!
Maar liefst 4 bands en 2 DJ’s zullen ons verwennen met te gekke optredens en muziek uit de historie van Pinkpop! Als we niet fysiek samen kunnen zijn met de Nacht van Pinkpop, dan doen we het gezellig vanuit thuis!

Join us and enjoy!

Stream dan vrijdag 19 juni vanaf 20.00 de Nacht van Pinkpop live via www.oefenbunker.com

Wolfbox

WOLFBOX is de eerste van deze spraakmakende line-up! WOLFBOX is een garage-rock duo, bestaande uit zanger/gitarist Mike Jeukens en drummer Max Verboeket. WOLFBOX begon door een wederzijdse voorliefde voor Stonerrock en Bluesrock. Door invloeden van onder andere The Black Keys, The White Stripes en enkele bluesmuzikanten uit het verleden hebben zij hun eigen sound kunnen creëren.

Ismena

Ismena is een 21 jarige singer-songwriter uit Utrecht maar met Parkstad roots. Ze schrijft dromerige, melancholische folk nummers die thema’s behandelen zoals de dood, depressie en liefde. Haar stemgeluid wordt vaak vergeleken met dat van Melanie Safka en ze laat zich inspireren door artiesten uit verschillende genres zoals Tom Waits, Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Nick Cave. Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van de Nieuwe Nor tot TivoliVredenburg. Ook was ze te gast bij 3FM en diverse lokale radiostations.

Geoff Wyld

Geoff Wyld, de rising star in de muziekindustrie. Zo waren ze al te horen op 3FM en gekozen tot “Annemieke’s A-plaat”, een bekend radio programma van NPO. Indie psychedelica begeleid door catchy gitaar melodieën, zintuig prikkelend.

The Ten Bells

Niemand minder dan de The Ten Bells maakt Nacht van Pinkpop livestream festival compleet. Ze zorgen met hun harde doch dansbare nummers voor een aanstekelijk energieke show die dwars door je scherm je woonkamer binnenkomt. Bekend, geliefd en barstend van muzikaal talent.

DJ`s: De Afgrond On Tour & Dinie Viniellie

Presentatie: Sjon Mobers

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht