Doors: 20:00

Start: 20:30

Entree: Gratis

De ‘Nacht van Pinkpop’ is een traditie uit de jaren ’90 toen het nog werd gehouden in de achtertuin van het Pinkpop festival. Maar met in 2020 en 2021 een iets andere editie is deze pre-party al sinds acht jaar in de Oefenbunker te vinden.

Dus nu kan jij voor de voor de achtste keer op rij alvast met de voetjes van de vloer en de nodige biertjes nuttigen, zodat jij helemaal klaargestoomd bent voor Pinkpop 2022. Want na 2 jaar zonder Pinkpop gaan wij ervan uit dat iedereen er weer veel zin in heeft!

De Nacht van Pinkpop wordt mede mogelijk gemaakt door Pop in Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

OUTKRAAIJ

Zet je schrap en verzeker jezelf dat de tent stevig staat. Deze mannen komen hem met alle plezier afbreken. Outkraaij spreidde haar vleugels uit vanaf het diepe zuiden tot aan het Westland en beukt erop los met een progressieve Nu-metal/Hardrock sound. Ready to Fly?

Met de eerste shows van het seizoen alweer in de pocket zijn de heren bezig met de release van hun eerste single en duiken ze binnekort opnieuw de studio in bij de Werkplaats in Utrecht.

De band heeft Robbin Swinkels die de Lead Vocals verzorgt. Roy Kronberger op Lead Guitar. Jeremy Bronswijk regelt de Bassguitar en Bas Riemenschneider de Drums.

A MINOR PROBLEM

A Minor Problem vindt zichzelf op het kruispunt van poppunk, post-punk en indie. Deze gasten uit het zuiden van Nederland staan bekend om hun energieke shows waarbij de hele tent volledig afbreken en ze maar al te graag het publiek betrekken. De band heeft momenteel drie releases op hun naam staan, waarvan Good Grief de nieuwste EP is.

DISORIENTATIONS (BE)

Disorientations gaat terug naar de melancholische donkere jaren 80 en combineert dit met een eigentijds koelbloedig geluid. Het trio wil een rauw en meeslepend gezicht van postpunk laten zien. Ze mijmeren luid en introspectief over het leven, want voor hen is muzikaal niets vrijblijvend.

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht