Doors: 20:00

Start: 21:00

Entree: Gratis

Vortex Surfer

Vortex Surfer is een alternatieve noise-rockband uit Heerlen/Kerkrade, bestaande uit de broers Loek en Marco Engelen en Bram Stollman. In december 2017 presenteerde de band haar debuutalbum Skypusher. Dit in eigen beheer uitgebrachte album ademt pure, rauwe rock uit, die doet denken aan helden als Motorpsycho, Smashing Pumpkins en Thurston Moore/Sonic Youth. Opzwepende dynamische nummers met ruimte voor psychedelische en noisy escapades.

Walden

Walden is een vierkoppige psychedelische fuzz band met leden uit Antwerpen, Eindhoven en Sittard.
In het najaar van 2017 werd de eerste EP, genaamd Artefacts, de wereld in geslingerd. In vier nummers wordt een hap uit het verhaal van de omzwervingen van frontman Mees door Scandinaviƫ verteld; wegrennen voor auto-smokkelaars, slapen onder bruggen, bevriezen in een tipi, maar ook
de nachtenlange zonsondergangen en de stilte van de bergen. De liedjes gaan van delay doordrenkte, kabbelende rifjes over naar rauwe fuzz explosies. Walden heeft al furore gemaakt in zalen als de Muziekgieterij, Tivoli de Helling, Volt, de Nieuwe Nor en Paradiso. Als klap op de vuurpijl wonnen ze eind 2017 Nu of Nooit en hebben ze de eer om Pinkpop 2018 te openen.

Upcoming events

zaterdag 21 april 2018

Streekproduct Ft. Prospect + Voyages + Under False Names + Humayn + Crooked Morality

donderdag 26 april 2018

Gathering of Kings & Queens

zaterdag 28 april 2018

AmyJo Doh and The Spangles (ESP) + The Pighounds (DE)

vrijdag 4 mei 2018

Freestyle United

zondag 6 mei 2018

Avenging Benji (US) + ODIUM (D)

Volledige overzicht