Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 12,-

Box: € 15,-

Zet je schrap voor een betoverende muzikale reis!

Newmoon (BE)

 

Het Antwerpse Newmoon creëert een meeslepend geluid waarmee ze luisteraars omverblazen en vanaf de eerste noot meenemen naar een droomwereld. Door luchtige vocalen te combineren met weelderige gitaren, hebben ze een schurende, dromerige en etherische sound waarin spookachtige melodieën opbloeien tot iets prachtigs. Hoewel hun kenmerkende liedjes sterk leunen naar shoegaze, zullen geoefende oren ook elementen oppikken van dreampop en lo-fi indierock. Newmoon werd vernoemd naar een nummer van Elliott Smith, met wie ze hun intieme aanpak, bedeesde zang en tedere teksten gemeen hebben.

Newmoon brengt begin 2024 hun derde album Temporary Light uit, waarin ze teruggrijpen naar hun oorspronkelijke warme en fuzzy, grootse en lome geluid. De opnames van de band zijn absoluut al de moeite waard, maar hun live-optredens zijn echte favorieten geworden binnen de Benelux shoegaze-gemeenschap en op festivals zoals Pukkelpop, Eurosonic en Le Guess Who. Bezoekers kunnen een muur van geluid verwachten die overweldigend is, maar niet oorverdovend.

Newmoon bestaat uit Bert Cannaerts (vocals/gitaar), Giel Torfs (gitaar/backing vocals), Philippe Corthout (gitaar), Robby Geybels (bas) en Stef Gouwkens (drums).

 

32 Ohm

 

De sound van de Britse en Duitse jaren tachtig, gedreven door strakke drums, een stuwende bas, herkenbare synths, pakkende riffs en meeslepende vocals. Het repertoire van 32 Ohm mag zeker niet gezien worden als eentonig: het varieert van lekkere eighties wave/rock tot uiterst sfeervolle songs. Het karakteristieke geluid van 32 Ohm neemt je mee naar het gevoel van toen, maar… dan wel met één voet in het heden.

 

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht