Doors: 19:00

Start: 19:30

Entree: Gratis

Zondag 12 november schitteren een 10-tal jonge muzikanten van verschillende regionale muziekopleidingen op het poppodium van de Oefenbunker.

Deze show van de Parkstad Popstad Talents is een afsluitende presentatie van jonge leerlingen die in het afgelopen jaar mee hebben gedaan aan een talentontwikkelingstraject van de stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad. De huidige groep muzikanten, die o.a. worden begeleid door docenten van SMK, Schunck, Muziekcentrum-M en Studio Het Podium, heeft het afgelopen jaar mogen schitteren op diverse regionale festivals en events, met als hoogtepunt de Pinkpop buurtborrel.

Parkstad Popstad Talents

De stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad bestaat uit de stichting Popmuziek Parkstad, poppodium Nieuwe Nor en stichting Oefenbunker Live die sinds een aantal jaren middels een 3 stappen talentontwikkelingsplan jonge muzikanten uit Parkstad samenbrengen, ondersteunen en zich laten ontwikkelen in hun muzikale talenten. Dit plan werd door de Parkstad gemeentes en Provincie Limburg sinds 2018 ondersteund door een meerjarige subsidie en in 2019 won de stichting de eerste Limburgse Popprijs. In de afgelopen jaren hebben veel jonge muzikanten deelgenomen aan dit traject. In de zogenaamde stap 1 worden leerlingen van verschillende reguliere en particuliere muziekopleidingen bij elkaar gebracht om te leren samenspelen in bandverband en om op te treden. In andere stappen kregen meer gevorderde bands bijvoorbeeld gelegenheid om binnen de euregio te toeren of kregen begeleiding, coaching en training om zich verder te ontwikkelen voor meer kansen op nationale niveau.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht