Doors: 19:00

Start: 19:30

Entree: Gratis

Zondag 12 november schitteren een 10-tal jonge muzikanten van verschillende regionale muziekopleidingen op het poppodium van de Oefenbunker.

Deze show van de Parkstad Popstad Talents is een afsluitende presentatie van jonge leerlingen die in het afgelopen jaar mee hebben gedaan aan een talentontwikkelingstraject van de stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad. De huidige groep muzikanten, die o.a. worden begeleid door docenten van SMK, Schunck, Muziekcentrum-M en Studio Het Podium, heeft het afgelopen jaar mogen schitteren op diverse regionale festivals en events, met als hoogtepunt de Pinkpop buurtborrel.

Parkstad Popstad Talents

De stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad bestaat uit de stichting Popmuziek Parkstad, poppodium Nieuwe Nor en stichting Oefenbunker Live die sinds een aantal jaren middels een 3 stappen talentontwikkelingsplan jonge muzikanten uit Parkstad samenbrengen, ondersteunen en zich laten ontwikkelen in hun muzikale talenten. Dit plan werd door de Parkstad gemeentes en Provincie Limburg sinds 2018 ondersteund door een meerjarige subsidie en in 2019 won de stichting de eerste Limburgse Popprijs. In de afgelopen jaren hebben veel jonge muzikanten deelgenomen aan dit traject. In de zogenaamde stap 1 worden leerlingen van verschillende reguliere en particuliere muziekopleidingen bij elkaar gebracht om te leren samenspelen in bandverband en om op te treden. In andere stappen kregen meer gevorderde bands bijvoorbeeld gelegenheid om binnen de euregio te toeren of kregen begeleiding, coaching en training om zich verder te ontwikkelen voor meer kansen op nationale niveau.

Upcoming events

vrijdag 15 december 2023

La Ultima (DE)

zaterdag 16 december 2023

Jubileum Afsluiting FT.: Dj Pat + D’r Lei va Kaalhei

zaterdag 27 januari 2024

Point Break + AMMO + Bronson Superfortress

zaterdag 24 februari 2024

Distant + For I Am King | Hard In Heerlen |

zaterdag 6 april 2024

PROJECTOR (UK)

Volledige overzicht