Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 19,00

Box: € 22,50

Nadat we Pestilence al eens moesten verschuiven van mei naar September 2020, is de kogel nu weer door de kerk en hebben we weer een nieuwe datum voor deze show in 2021. Aangezien deze vervangende datum in 2021 is, valt hij nu samen met de oorspronkelijk geplande : “Testimony Of The Ancients 30th anniversary Tour”. Het optreden in de Oefenbunker zal daardoor ook onderdeel zijn van deze tour, het album “Testimony of The Ancients” is een van de klassiekers aller tijden in dit genre. Omcirkel zaterdag 20.02.21 maar alvast in je agenda. Dutch Death Metal legends Pestilence” tekenden nog niet zolang geleden een deal met Agonia Records en zitten momenteel in de studio om hun nieuwste CD ; “Exitivm” op te nemen. De in 1986 ontstane Death metal formatie, bracht in totaal 8 albums uit en stond in 2018 al eens in de Oefenbunker voor een uitverkocht huis. Hierna volgde een uitgebreide Europeese, een zuid Amerikaanse tour en vele andere shows in 2018. Begin 2019 nog meer shows door de UK en Europa.

De huidige Pestilence Line-up bestaat uit : natuurlijk nog steeds Patrick Mameli (Lead Gitaar & Vocals), als de man in Pestilence , Joost van der Graaf op bas, Rutger van Noordenburg op lead
gitaar en sinds juli 2020 Michiel van der Plicht op drums. Op Zaterdag 20.02.2021 is het weer zover, terug in de Oefenbunker – Landgraaf, met als voorprogramma Misanthropia, een “symphonic black/death metal” uit Nijmegen, die al sinds 2005 aan de weg timmeren. Misanthropia, bestaat uit ; Bram Koller (Vocals & Guitars), Dennis Schoenmaker (Guitars), Pepijn Heilbron (Bass) & Hugo de Waal (Drums). Misanthropia is momenteel bezig met de opname van een concept album, maar zal de geplande live shows gewoon blijven doen. Die Glücklichen Radfahrer (D.G.R.) ontvingen tijdens de Wacken Metal Battle voorronde Limburg begin 2020, voor hun optreden in de oefenbunker een wildcard. Deze gaf hun de mogelijkheid om deze avond te mogen openen, zorg dat je op tijd binnen bent, 20.30 showtime ; D.G.R.

Misanthropia

een “symphonic black/death metal” uit Nijmegen. Die al sinds 2005 aan de weg timmeren. Misanthropia, bestaat uit ; Bram Koller (Vocals & Guitars), Dennis Schoenmaker (Guitars), Pepijn Heilbron (Bass) & Hugo de Waal (Drums). Misanthropia is momenteel bezig met de opname van een concept album, maar zal de geplande live shows gewoon blijven doen.

Upcoming events

vrijdag 4 december 2020

JazzBlazzt Presents: Under the surface

zaterdag 19 december 2020

JazzBlazzt presents: Mofaya! Ft. Farida Amadou Live @ de Oefenbunker

vrijdag 22 januari 2021

Buzzard`s Brew Album presentatie

zaterdag 10 april 2021

Pene Corrida + Wolfbox (Nieuwe datum)

zaterdag 17 april 2021

Tygers of Pan Tang

Volledige overzicht