Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 15,-

Een peuk is iets wat je achteloos wegsmijt of kapot stampt, nadat je er genot van hebt gehad. Korte halen, lange trekken, tot diep in je longen en in je brein. En dan de grond op ermee, op naar de volgende rush. Laat net dat ook de muziek van Peuk omschrijven. Dit Limburgse trio legt graag een laag teer op je ziel en is bij beluistering even verslavend als nicotine. Denk Hole, denk Pixies, denk Sonic Youth, denk The Breeders. Denk Peuk.

PEUK

 

Deze Belgische alternative punk sensatie Peuk stond in 2023 op Bunkerpop en maakte toen al een verpletterende indruk. Dat de band geen eendagsvlieg is bewijst Peuk komend jaar, zij staan immers op menig festival in België geprogrammeerd, waaronder het reeds uitverkochte Cactus Festival en Rock Werckter! Peuk’s tweede album “Escape Somehow” verschijnt op 14april op [PIAS].

 

Blue Gene

 

Na het verkrijgen van een Afrikaanse erfenis heeft Gene Kazaltsis een tijd in de Verenigde Staten doorgebracht. Na een losbandige periode, waarin hij al zijn geld had opgedaan aan drank en drugs, was hij genoodzaakt onder te duiken in België. In tussentijd heeft hij, onder de naam Blue Gene, zijn eerste plaat geschreven. Daarmee is hij nu, zowel solo als met band, een concerttour aan het doen om zijn schulden mee af te betalen. Zijn muziek is sterk beïnvloed door de gouden eeuw van de countrymuziek. Hij omschrijft zijn songs als “eerlijke naïeve liedjes om de ziel te zalven en hopelijk veel geld mee te verdienen.”

 

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht