Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 13,-

Met de perfecte mix van melodie, catchy hooks en bruutheid, explodeert Phoenix Ashes op het podium tot een voortstuwende massa van geluid.

Phoenix Ashes

 

Deze post-hardcore formatie uit het zuiden van het land weet elke keer weer de druppels van het plafond te spelen en de podia te vullen met hun positieve energie.

Phoenix Ashes deinst er niet voor terug invloeden van andere genres door hun muziek te weven. In de songteksten spelen thema’s als opkomen voor jezelf en anderen en staan voor waar je in gelooft een grote rol.

De band weet ook de integriteit van hun muziek te benadrukken in hun meer intieme concept. De eigen nummers zijn omgeschreven naar een akoestische versie. Hierbij komt de meerstemmige zang en de songstructuur meer naar voren, waarmee Phoenix Ashes ook indruk maakt onder de fans van folk, singer-songwriters en Americana.

 

SugarPunch!

 

Je neemt vier mannen uit de metalcore / punkrock scene, en je mengt dat met een miniatuur versie van Avril Lavigne. Je voegt een grote dosis energie toe en spreid het gehele mengsel uit over een podium. Je brengt dit beslag vervolgens aan de kook met wat dynamische hooks en catchy songteksten. Beginnen je voeten al mee te tikken? Vind je het moeilijk om stil te blijven staan? Mmm, dat smaakt naar meer!

 

Darkk

 

De band bestaat slechts 2 jaar, beïnvloed door bands als Spiritbox, Bring Me The Horizon en Our Last Night werkt de band inmiddels met producer Tom Albrecht aan een album dat later dit jaar gaat verschijnen. Kijk alvast uit naar een energieke en emotionele live show.

 

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

zaterdag 2 november 2024

LAZARVS (HU) + support

Volledige overzicht