Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 10,-

Box: € 13,-

Point Break; Muziek gemaakt met passie, kracht, levenslust en respect. Lekker uitdagende recht-voor-je-raap muziek (rap/rock). Strakke drums die doordreunen in je lichaam, zware basgolven die je meevoeren en funky gitaarspel om bij te rocken en tegelijkertijd om bij weg te dromen. Vocals worden met afwisselende intensiteit en flow meegestuurd met de muziek. We proberen vooral niet in hokjes te denken.

AMMO

Ammo is een Zuid-Limburgse, zeskoppige rapcore/rapmetal formatie met roots in de Oostelijke Mijnstreek en Maastricht. De band is opgericht in 2018 en voortgekomen uit de Maastrichtse metalband Firezone en de Heerlense rapmetalband Contradefused. Ammo maakt muziek met een knipoog naar de rapcore van de jaren negentig, denk daarbij aan bands als Biohazard, E-Town Concrete, Body Count, Son of Skam én Downset!

Bronson Superfortress

Bronson Superfortress is afkomstig uit de Oostelijke Mijnstreek en het vindt zijn oorsprong in de Oefenbunker.
Zij maken muziek in het Stoner/Doom- genre. Het onheilspellende podiumgeluid doet denken aan bands zoals Black Sabbath, Sleep, Mastodon, Electric Wizard, Baroness en Deftones.
Bronson Superfortress bestaat uit Martijn Ritzen op drums en toetsen, Bas Gribnau op basgitaar en zang en Brandon Spies op gitaar en zang.
Kort samengevat “Loud Music On Deaf Ears.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht