Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 6

Box: € 6

INK BOMB

Ink Bomb is een melodieuze punkrockband uit Nijmegen die sinds begin 2015 muziek maakt in de traditie van Bad Religion en No Fun At All. De leden hadden eerder al ervaring opgedaan in uiteenlopende bands als SUPERHERO, PLANET EYELASH en ANDERS NIEMAND en waren op zoek naar gelijkgestemden om een flinke dosis rauwe, melodieuze punkrock mee te maken. Het resultaat: een explosie van vinnige punkrock met vlijmscherpe gitaarriedels, stuwende bassen, voortjakkerende drums en bezielde uithalen van een aan onbedaarlijke Weltschmerz lijdende zanger.

THE SOUL OF MAN

The Soul of Man is een band geboren uit vele oude helden. De leden hebben ervaring in bands als SUPERHERO, PROGRESS, JAMESTOWN, WSP, SLIK en nog veel meer. Toen deze bands stierven, waren zij de mensen die vonden dat het verhaal hier niet kon eindigen. Ze voelden zich gedwongen om te doen wat ze altijd hadden gedaan; “Raw Screaming Punk Rock” met een hardcore randje maken!

THE MINORITY

Sinds oprichting in 2011 doet deze band alleen waar zij van houdt, goede muziek maken die gaat over de dagelijkse sleur in het leven.
Met leden uit bands als 1000 MILES AHEAD, PROGRESS, THE RETREAT, FACING DOWN, TEN THREATS en THE INDOOR PARK kijken deze muzikanten uit naar iedere mogelijkheid om een optreden te geven.

Upcoming events

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

Volledige overzicht