Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 6

Box: € 6

INK BOMB

Ink Bomb is een melodieuze punkrockband uit Nijmegen die sinds begin 2015 muziek maakt in de traditie van Bad Religion en No Fun At All. De leden hadden eerder al ervaring opgedaan in uiteenlopende bands als SUPERHERO, PLANET EYELASH en ANDERS NIEMAND en waren op zoek naar gelijkgestemden om een flinke dosis rauwe, melodieuze punkrock mee te maken. Het resultaat: een explosie van vinnige punkrock met vlijmscherpe gitaarriedels, stuwende bassen, voortjakkerende drums en bezielde uithalen van een aan onbedaarlijke Weltschmerz lijdende zanger.

THE SOUL OF MAN

The Soul of Man is een band geboren uit vele oude helden. De leden hebben ervaring in bands als SUPERHERO, PROGRESS, JAMESTOWN, WSP, SLIK en nog veel meer. Toen deze bands stierven, waren zij de mensen die vonden dat het verhaal hier niet kon eindigen. Ze voelden zich gedwongen om te doen wat ze altijd hadden gedaan; “Raw Screaming Punk Rock” met een hardcore randje maken!

THE MINORITY

Sinds oprichting in 2011 doet deze band alleen waar zij van houdt, goede muziek maken die gaat over de dagelijkse sleur in het leven.
Met leden uit bands als 1000 MILES AHEAD, PROGRESS, THE RETREAT, FACING DOWN, TEN THREATS en THE INDOOR PARK kijken deze muzikanten uit naar iedere mogelijkheid om een optreden te geven.

Upcoming events

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

zaterdag 15 april 2023

EP Release: Ditch the Volume + Jenny Hazel

Volledige overzicht