Doors: 20:30

Start: 21:00

Presale: € 5,-

‘Wat een geluk! Op een corona-proof manier zal R2R Fest 2020 toch door kunnen gaan!
Vrijdag 21 augustus, live vanuit de Oefenbunker.
Hier gaan Endeavour en Nighthawker ervoor zorgen dat we toch een beetje het festivalgevoel terugkrijgen!
Hier ben jij ‘live’ toch ook bij?!
Natuurlijk hebben we ook de unieke kans om bij deze bijzondere lockdown livestream te zijn!
Bemachtig dan nu je tickets. Let wel; er zijn maximaal 12 kaartjes beschikbaar en alleen in sets van 2 te koop om de RIVM richtlijnen te kunnen waarborgen.
Doors: 20:30
Start: 21:00

Endeavour

Endeavour is een metalcore band uit de regio Sittard. De jongens laten zich inspireren door bands als Architects, Northlane en Twelve Foot Ninja. Ze hebben deelgenomen aan Popsport en zijn ze de winnaars van Podiumvrees 2017. Ze deden mee aan Nu of Nooit 2018 waar ze bekroond werden tot boeking van de avond. Bovendien stonden de mannen in de finale van Nu of Nooit 2019, waar zij de tweede plaats haalden. Endeavour brengt een show vol energie, geweld en geavanceerd geschreeuw.

Nighthawker

Nighthawker is een Limburgse band uit 2018 die sterk doet herinneren aan de jaren ’70, Ze weten wel waar ze de mosterd vandaan moeten halen. Denk aan artiesten als Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd. De band brengt avontuurlijke retro-rock met een eigentijds randje. Ook stond de band bij haar derde optreden al in de voorronde van bandwedstrijd Nu of Nooit, waar ze de prijs ‘boeking van de avond’ wonnen. Gedreven door de passie muziek nog op de ouderwetse manier te benaderen, staat een louter commerciële pop-inslag niet op de agenda. Zaken als karakter en ziel, improvisatie en vinyl des te meer.

Upcoming events

vrijdag 23 juni 2023

Vista College Presentatie FT.: GrooveMasters + Jupiter

vrijdag 1 september 2023

Bunkerpop 2023 – #40

zaterdag 16 september 2023

Jim Bob (Carter USM) (UK)

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Primal Age (FR)

Volledige overzicht