Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Met trots presenteren wij Red Snapper (UK)
Baanbrekend in de jaren 90 met hun combinatie van analoge en digitale muziek!
Een mix van acid jazz, breakbeat, triphop en drum n bass en dat alles wordt live gespeeld en versierd met samples uit de computer. Hun eerste album Prince Blimey van 20 jaar geleden is zeer vernieuwend, met de samensmelting van akoestische en elektronische elementen en nog steeds relevant.
Tussen 1996 en 2000 bracht de band 3 albums uit op het gerenommeerde Warp Label en stonden ze daarmee in het rijtje Massive Attack, Aphex Twin, Squarepusher, Leftfield en Autechre.

Wie herinnert zich nog hun knetterende optreden op Pinkpop 1999?
Nou, dat kunnen ze nog steeds.

Algoritmo Kollektive & Zirconia Zircus

Algoritmo Kollektive staat voor hiphop georienteerde grooves gemixt met traditionele jazz en fusion sounds. De vele nationaliteiten uit de band zoals Spaans, Italiaans, Belgisch, Frans en Nederlands zorgen voor een unieke klank en een breed muziekgenre. Algoritmo Kollektive maakt gebruik van hun speciale energie op het podium waardoor zij de hele zaal laten dansen. Door samenwerkingen met rappers uit verschillende landen worden de strakke grooves aangevuld met goede teksten en interactie met het publiek. Een unieke show is hoe dan ook aanwezig en is iets dat je niet wilt missen. The Kollektive bestaat uit bandleider en toetsenist JotaJona, gitarist Manuel Luque, Ruben ‘Captain’ Sieben op drums, Giorgio Stienstra op basgitaar en Hélène Baré op vocals.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht