Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Met trots presenteren wij Red Snapper (UK)
Baanbrekend in de jaren 90 met hun combinatie van analoge en digitale muziek!
Een mix van acid jazz, breakbeat, triphop en drum n bass en dat alles wordt live gespeeld en versierd met samples uit de computer. Hun eerste album Prince Blimey van 20 jaar geleden is zeer vernieuwend, met de samensmelting van akoestische en elektronische elementen en nog steeds relevant.
Tussen 1996 en 2000 bracht de band 3 albums uit op het gerenommeerde Warp Label en stonden ze daarmee in het rijtje Massive Attack, Aphex Twin, Squarepusher, Leftfield en Autechre.

Wie herinnert zich nog hun knetterende optreden op Pinkpop 1999?
Nou, dat kunnen ze nog steeds.

Algoritmo Kollektive & Zirconia Zircus

Algoritmo Kollektive staat voor hiphop georienteerde grooves gemixt met traditionele jazz en fusion sounds. De vele nationaliteiten uit de band zoals Spaans, Italiaans, Belgisch, Frans en Nederlands zorgen voor een unieke klank en een breed muziekgenre. Algoritmo Kollektive maakt gebruik van hun speciale energie op het podium waardoor zij de hele zaal laten dansen. Door samenwerkingen met rappers uit verschillende landen worden de strakke grooves aangevuld met goede teksten en interactie met het publiek. Een unieke show is hoe dan ook aanwezig en is iets dat je niet wilt missen. The Kollektive bestaat uit bandleider en toetsenist JotaJona, gitarist Manuel Luque, Ruben ‘Captain’ Sieben op drums, Giorgio Stienstra op basgitaar en Hélène Baré op vocals.

Upcoming events

woensdag 24 april 2019

Perspresentatie opnamefaciliteiten

vrijdag 3 mei 2019

Limburgse Nieuwe ft. New Bliss & Defenestrate

vrijdag 10 mei 2019

Country Night Ft. Big Lake Tiny, Violet`s Tale, Cedar Spring

zaterdag 18 mei 2019

The Sex Pistols Experience (UK) + support

donderdag 23 mei 2019

Stonefield (AUS) + Stone Deaf

Volledige overzicht