Doors: 20:00

Start: 20:30

Entree: Gratis

De week van de Limburgse Popmuziek!

Onder het motto ‘samen doen’ organiseert de Oefenbunker een concertavond in het teken van ‘De week van de Limburgse Popmuziek’. Met lokaal, opkomend talent gaan we er op vrijdag 29 juli een groot feest van maken!

Reverse the Flow

Met hun Oldscool Positive Harcore muziek zorgt deze band voor een gigantisch feestje. Verwacht scheurende gitaren en je voetjes van de vloer. Dit wil jij niet missen!

Lake Louise

Lake Louise is een post-psychedelische rockband uit
Heerlen. Opgericht tijdens de pandemie. Hun muziek is een mix tussen de psychedelische geluiden van de vroege jaren 80, new-metal en progressieve rock.

Aangevuld met visuals en een lichtshow die moeilijk zal zijn om te vergeten en ervoor zorgt dat je alleen maar meer wilt.

Outkraaij

Zet je schrap en verzeker jezelf dat de tent stevig staat. Deze mannen komen hem met alle plezier afbreken. Outkraaij spreidde haar vleugels uit vanaf het diepe zuiden tot aan het Westland en beukt erop los met een progressieve Nu-metal/Hardrock sound. Ready to Fly?
Met de eerste shows van het seizoen alweer in de pocket zijn de heren bezig met de release van hun eerste single en duiken ze binnekort opnieuw de studio in bij de Werkplaats in Utrecht.
De band heeft Robbin Swinkels die de Lead Vocals verzorgt. Roy Kronberger op Lead Guitar. Jeremy Bronswijk regelt de Bassguitar en Bas Riemenschneider de Drums.

Upcoming events

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

Volledige overzicht