Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 12,50

Box: € 15,-

SCB (Slayer Cover Band) – “A brief history of evil” ……in 1999 onstond de SLAYER COVER BAND (SCB) toen een plaatselijke kroeg eigenaar aan Jos (ex-Acrostichon, ex-Outburst, ex-Crustacean, Antropomorphia) en Michel (Crustacean, Travoltas) of ze een cover set zouden kunne doen. Natuurlijk was hun antwoord, maar het zal SLAYER en alleen SLAYER covers zijn ! Ze vroegen Serge (ex-Acrostichon, ex-Outburst , Milkman) achter de drums en Tom (Crustacean) om zijn voornaam eer aan te doen. Ze deden niet moeilijk over de naam, want wie wil nu niet SLAYER !!
De avond was een waanzinnig succes. Zelfs een extra €100,- werd betaald om nog een keer “Angel of Death te spelen . Hierna vond er een drummer wisseling plaats bij SCB, Serge had zijn focus nodig bij Milkman en Joris (Crustacean, Bruut) verving hem. Hierna begon het balletje te rollen, maandelijks optrees in Nederland, Belgie en Duitsland. No bull, no flashy stuff, just energetic renditions of SLAYER songs of yore! Na ongeveer 15 jaar in deze laatste “line up”, tevens ok hun huidige l”line up” besloot men midden 2014 om er mee te stoppen.
Maar begin 2018 kwam SCB weer tot leven ; “live undead” geen idee wanneer er nu weer een einde aan dit avontuur zal komen !!
Waar de afgelopen jaren ons dwongen op zoek te gaan naar een nieuwe datum voor een show in de oefenbunker, is deze eindelijk gevonden op zaterdag 04.11.23
Een support act in het tribute genre zal later nog worden toegevoegd.
In de pauzes en na de optredens zal een metal DJ de avond vullen met heel veel Thrash en Metal muziek… “Hell Awaits” tot dik na middernacht.

Bombtrack Radio

A Tribute to Rage Against The Machine, opgericht in 2018 en afkomstig uit Duitsland. Een authentieke RATM ervaring nabootsen zoals in het begin van de jaren negentig – rauw en agressief. Woede is een geschenk! Bombtrack Radio Brengt het eerste titelloze album van Rage Against The Machine in zijn geheel ten gehore en extra zorgvuldig geselecteerde nummers zoals Bulls on Parade, Guerrilla Radio, Sleep Now in The Fire en meer van de albums Evil Empire en Battle of Los Angeles. Bombtrack Radio blaast de kracht, houding, esthetiek en agressiviteit van RATM nieuw leven in door rauwe en authentieke uitvoeringen te leveren, waarmee de geest van begin jaren negentig wordt heroverd.

Upcoming events

vrijdag 15 december 2023

La Ultima (DE)

zaterdag 16 december 2023

Jubileum Afsluiting FT.: Dj Pat + D’r Lei va Kaalhei

zaterdag 27 januari 2024

Point Break + AMMO + Bronson Superfortress

zaterdag 24 februari 2024

Distant + For I Am King | Hard In Heerlen |

zaterdag 6 april 2024

PROJECTOR (UK)

Volledige overzicht