Doors: 14:30

Start: 15:00

Entree: Gratis

Op vrijdag 10 Augustus sluiten wij met een eindpresentatie Snuffelpop 2018 af. Tijdens deze uitvoering worden de, in week van 6 t/tm 10 augustus ingestudeerde nummers, onder begeleiding van de coaches gepresenteerd aan het publiek.

Snuffelpop is bedoeld voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar die een zomermidweek lang actief aan de slag gaan met popmuziek. Jongeren met veelal weinig financiële middelen kunnen die week kennis opdoen met diverse muziekinstrumenten. Professionele docent-popmuzikanten met uiteenlopende specialisaties verzorgen “op maat” workshops met talentontwikkeling als doel. Snuffelpop vind plaats van maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus.

Ben je geïnteresseerd en tussen de 8 en 16 jaar? Wil jij je muzikale talent ontdekken? Schrijf je dan voor 1 Augustus gratis in bij Jacqueline@oefenbunker.com

De vier geheimen krachten achter Snuffelpop zijn natuurlijk onze coaches, inmiddels niet meer weg te denken bij dit mooie project! Ook dit jaar hebben ze de handen ineen geslagen om de derde editie tot een succes te maken.

Even voorstellen:

Toni Willé

Toni Willé; Leadzangeres van “Pussycat” die een wereldhit scoorden met het nummer “Mississippi”. Het werd een nummer 1 hit in 30 landen, van Brazilië tot Australië en van Europa tot in Zuid Afrika.. meer dan 7 milioen exemplaren zijn in die tijd wereldwijd verkocht. Daarnaast heeft de band ook nog hits gescoord met de nummers “Georgie”, “Smile” en “My Broken Souvenirs”.

Deze kanjer van een vrouw, met haar direct herkenbare mooie stem, is nog zeer actief met haar solo carrière zowel in binnen als buitenland. Het moge duidelijk zijn dat haar ervaring als zangeres een grote toegevoegde waarde heeft binnen ons team en zij zal de deelnemers weer inspireren en motiveren op zanggebied. Zangtechnieken, samenzang en performances zijn enkele onderdelen die aan bod zullen komen. Voor meer info en boekingen kun je terecht op haar facebookpagina of stuur haar een mailtje: toni.wille@outlook.com

Maarten Driessen

Maarten Driessen; begonnen als drummer maar inmiddels onderlegd in het bespelen van diverse instrumenten zoals natuurlijk Gitaar, Keyboard, Basgitaar, en Ukele.

Diversiteit is het sleutelwoord voor deze muzikant. Hij is door de jaren heen vele muzikale avonturen aangegaan zoals o.a. bij de bands “Waxed Curbs”(Punk/Hardcore), “Mr. Potatohead”, “Funky Crime”(Funk)en “Long Story Short”(Reggea). Momenteel speelt hij in de bands zoals o.a. in ” John got a Sausage”(Frank Zappa Tribute Band) en de “Schimanski’s”.

Maarten is ook al jaren als vrijwilliger bij Stichting The Keysessions betrokken. Deze Stichting biedt ruimte aan jongeren die behoefte hebben om muziek te maken. Maarten begeleidt deze jongeren op muzikaal gebied en dan is dus de stap naar “Snuffelpop” snel gemaakt…Hij zal onze kids middels diverse technieken, samenspel en andere weetjes wegwijs maken op gitaar en keyboard. We mogen hier dan ook spreken van een goede muzikale aanwinst voor deze derde editie van “Snuffelpop”.

Patrick van den Heuvel

Patrick van den Heuvel; o.a eigenaar van “Drumschool Parkstad” , verzorgt drumlessen en cajón/percussie workshops. Daarnaast geeft hij, in opdracht van Muziekschool Kerkrade, workshops op het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Verder is deze allround beroepsmuzikant ook bassist bij de band “Circle of Silence” en “Riptide”. Verder drummer geweest bij de band “Transpunk” en “Jessie Galante”(VS), “Unheilig”(Ger) en vele andere bands. Nu is hij al enige jaren drummer bij de band “Plastic Personality”.

Deze gepassioneerde drummer/bassist kan niet ontbreken binnen het rijtje coaches. Hij zal op zijn ervaren manier de deelnemers kennis laten maken met en begeleiden in het bespelen van diverse percussie instrumenten zoals o.a. cajón. Samenspel, luisteren naar elkaar en diverse beats zullen aan de orde komen. Daarnaast zal hij ook de deelnemers kennis laten maken met de basgitaar want tja: ”It’s all about That Bass” 😉

Jacqueline Dresen

Jacqueline Dresen; o.a vrijwilliger bij “De Oefenbunker” en drumt er nog vrolijk op los. Is jaren “Jongerenwerker” binnen Gemeente Heerlen geweest. Daarnaast heeft ze op voortgezet onderwijs cajón- workshops gegeven. Heeft natuurlijk ook in diverse bands gespeeld en is de stille kracht achter het project “Snuffelpop”. De combinatie kinderen/jongeren en muziek maken is haar grote passie.

Zij zal samen met Patrick de deelnemers kennis laten maken met diverse percussie-instrumenten zoals de cajón en natuurlijk zal haar drumstel hier niet in ontbreken! Ondersteunt daar waar nodig is.

Puur Chantal bezoekt Snuffelpop 2017

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht