Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 12,50,-

Box: € 15,-

De Australische, psychedelische rocksterren Stonefield zijn hard op weg geweest met een nu al druk 2019. Tijdens het afronden van hun eerste tournee, heeft de band aangekondigd dat ze mee zullen doen met Stu Mackenzie en Joey Walker van King Gizzard voor de komende -LP van Far From Earth (vorig jaar), evenals een UK / EU Tour in mei en juni. De tour omvat verschillende festivalstops waaronder Desertfest, The Great Escape, Maifeld Derby en Tomavistas.
Hun derde studio-lp, Far From Earth, werd eerder dit jaar uitgebracht op Flightless Records van King Gizzard via Inertia Music. In 2018 tourde de dames heel wat af, met een hoogtepunt in hun geboorteland Australië, een uitverkochte Black Rebel Motorcycle Club, een residentie in Los Angeles in het Bootleg Theatre, en een tour door de lucht van Europa en het VK. Far From Earth, geproduceerd door Black Mountain’s Stephen McBean en met Rob Campanella van Brian Jonestown Massacre en Gregg Forman van Cat Power, is de nieuwste toevoeging aan een uitgebreide catalogus die de vier Findlay-zusters officieel hebben uitgebracht sinds 2010. Al meer dan een decennium bestaat de band in hun eigen sterrennevel; onaangetast door vluchtige moderne muzikale trends, hun geluid is een eerbetoon aan de progressieve, metal en psychedelische powerhouses van de jaren 70, terwijl ze volledig zichzelf blijven.
“Deze vier zussen stralen talent en vastberadenheid uit, een onmiskenbare krachtpatser die is bestemd voor grote dingen. ”

Stone Deaf

Een band geboren met de gitaarriffs uit het hoofd van gitarist Roger Gransier, als home-recording project ergens begin 2018. Samen met drummer Freek Ars werd er destijds al een soort van opzet gemaakt en kwam er ook al regelmatig iets uit de pen en door de speakers van Roger’s computer in zijn oefenhok aan huis. Het heeft echter tot aan begin 2019 geduurd voordat er officieel een band geformeerd was. Met bassist/zanger Dries van Ek werd het powertrio compleet gemaakt.
Drie ervaren muzikanten die de ouderwetse driemans-formatie een warm hart toedragen. Gitaar, bas en drums zonder veel poespas maar toch mind- and ear blowing. Stone Deafs muziek laat zich het best omschrijven als goed gestylede, stoner-rock met een melodieus, gitaar georiënteerd randje. De nummers dragen een veelzijdigheid aan zangpartijen, diversiteit aan dynamische ritmes en neigen naar een muzikaal “seventies-gevoel”. Stone Deaf is;
*Roger Gransier*, gitaar/zang. (Boondoggle, Stonepit, de Lotgenoten, Juicy Lucy, Lapschwanz)
*Dries van Ek*, bas/zang. (Evil Twin, Mea Culpa, Private Joker, Lapschwanz, Small Town Rejects)
*Freek Ars*, drums/zang. (Lapschwanz, Jamnation, Mea Culpa, Private Joker, Alice D, Sixty 1 Bars)

Upcoming events

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

zaterdag 15 april 2023

EP Release: Ditch the Volume + Jenny Hazel

Volledige overzicht