Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 12,50,-

Box: € 15,-

De Australische, psychedelische rocksterren Stonefield zijn hard op weg geweest met een nu al druk 2019. Tijdens het afronden van hun eerste tournee, heeft de band aangekondigd dat ze mee zullen doen met Stu Mackenzie en Joey Walker van King Gizzard voor de komende -LP van Far From Earth (vorig jaar), evenals een UK / EU Tour in mei en juni. De tour omvat verschillende festivalstops waaronder Desertfest, The Great Escape, Maifeld Derby en Tomavistas.
Hun derde studio-lp, Far From Earth, werd eerder dit jaar uitgebracht op Flightless Records van King Gizzard via Inertia Music. In 2018 tourde de dames heel wat af, met een hoogtepunt in hun geboorteland Australië, een uitverkochte Black Rebel Motorcycle Club, een residentie in Los Angeles in het Bootleg Theatre, en een tour door de lucht van Europa en het VK. Far From Earth, geproduceerd door Black Mountain’s Stephen McBean en met Rob Campanella van Brian Jonestown Massacre en Gregg Forman van Cat Power, is de nieuwste toevoeging aan een uitgebreide catalogus die de vier Findlay-zusters officieel hebben uitgebracht sinds 2010. Al meer dan een decennium bestaat de band in hun eigen sterrennevel; onaangetast door vluchtige moderne muzikale trends, hun geluid is een eerbetoon aan de progressieve, metal en psychedelische powerhouses van de jaren 70, terwijl ze volledig zichzelf blijven.
“Deze vier zussen stralen talent en vastberadenheid uit, een onmiskenbare krachtpatser die is bestemd voor grote dingen. ”

Upcoming events

vrijdag 22 maart 2019

Church of Cash (US) ft. Barn & Belle

zaterdag 23 maart 2019

Go Insane #2

zaterdag 30 maart 2019

Subsignal (DE)

zaterdag 6 april 2019

Blegh fest ft. Assume the Worst, Endeavour, Trust us we`re Liars

zondag 7 april 2019

Deelder & Van der Lek

Volledige overzicht