Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 6

Box: € 6

Newborn Lunatics

Newborn Lunatics is hét nieuwe powertrio uit Maastricht bestaande uit gitarist/vocalist Julien Essers, bassist Leroy Smissaert en drummer Joey Wojcik. Drie eigenzinnige figuren die grunge, metal en hardcore met een toegankelijke twist eraan naar buiten weten te brengen. Newborn Lunatics weet donkere en zware muziek met veel energie en opgewektheid te mixen, zonder dat de boodschap verloren gaat.

Previse

Previse is een beatdown, hard/metalcore band uit Stein bestaande uit 5 personen.

We zijn ooit begonnen als Dreamcatchers maar begin dit jaar is er gekozen om een andere weg in te slaan. Samen met de nieuwe bassist die zorgt voor nog lagere tonen die onze breakdowns alleen maar bruter maken.

Pros\pect

PROS\PECT is een 5-delige metalcore band uit het zuiden van Nederland. Opgericht en begonnen met schrijven in 2014 kan PROS\PECT het best omschreven worden als modern en zwaar met een sterke focus op structuur en atmosferische elementen. De bands eerste single “I \ AM” werd uitgebracht in maart 2015, de tweede single “DESO \ LATE” werd uitgebracht in februari 2016. PROS\PECT staat bekend om hun ​​sterke live-optredens met de nadruk op het spektakel en atmosferische-concept tijdens hun set .

Under False Names

In de recente geschiedenis kwamen 5 jongeren met dezelfde ‘fucked up’ mentaliteit samen in het epische landschap van Landgraaf. Vanuit verschillende uithoeken van het mooie Limburg hadden zij jaren geoefend om hun instrument meester te worden en voegden deze krachten samen op een plek ver onder de vloeren van de Oefenbunker. Samen vormden zij Under False Names en onder begeleiding van een set vol Hardcore & Punk invloeden + een hele lading energie heeft de band maar een simpele, duidelijke boodschap:

Bouw een hoop zeik en zuip veels te veel bier.

Voyages

Ziek van de wereld zoals wij die kennen omdat het steeds minder leefbaar wordt. Melodieuze en beukende grooves vertalen een expressie van emotie en ongeloof. Dit terwijl ze de hedendaagse problemen bespreken met een hart dat op het puntje van een kritische tong ligt. Zeer energieke live shows die voldoen aan de spanning die diep in onze aderen loopt.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht