Doors: 21:00

Start: 21:30

Presale: € 8,-

Box: € 10,-

Submotion presents: Een avond vol Dance en Drum & Bass. Een avond vol dansen, goede beats en koude drankjes. Met deze te gekke line-up gaat dit een avond worden om nooit te vergeten. Dus trek je dansschoenen aan en zorg dat jij erbij bent!

LINE-UP

-KEPTAIN
-MINZO
-RXMODE
-SECOND MISSION

RXmode

RXmode van Nederlandse bodem staat bekend om electro releases op verschillende labels sinds 2014. Hier praten we over het Britse label Bass Agenda Recordings zowel richting het Berlijnse Mannequin Records. Zijn unieke stijl is herkenbaar door een combinatie van duistere atmosferische sounds en zijn eigen structuur in het ritme.

Vanaf zijn eerste release krijgt hij support van onder andere Dave ‘’The Baron’’ Clarke, Helena Hauff en Umwelt. Afgelopen jaren is hij voornamelijk actief als duistere electro dj en nodigen we hem nu uit om zijn sound te representen op Submotion #2!

Keptain

Op een stille zee kan iedereen stuurman zijn, maar met deze piraat bevaar je de wildste zeeën vol chaos, bass en verassingen.
Er is geen genre aan vast te knopen- dat is waar de UNDEFINED kapitein om bekend staat. Als scheepsgenoten gaan we een unieke set vol energie beleven waarbij je je zorgen even kunt vergeten en je lichaam kunt laten bewegen.
Are you ready kids….? AYE AYE Keptain!

Minzo

When I say JUMP, you say UP ! Minzo oftwel de heer Amplified is een bekende naam in de Dubstep en Drum ’n Bass scene. Niet alleen staat hij bekend om zijn eigen event Amplified maar hij is ook lid van de infamous Monsters crew !

Van Amsterdam naar Maastricht naar Parijs het maakt niet uit, dit keer neemt hij zijn duistere roots sound mee naar Submotion, dus verwacht een diepe selectie, wellicht hier en daar een riddim track en uiteraard lekkere rollers. Give it up voor Minzoooo!

Second Mission

Richting het einde van 2021 hebben Mellow en Bulack de beslissing genomen om hun krachten te bundelen in een nieuw jasje. De inmiddels bekende formule zware Neurofunk gemixt met Oldskool klassiekers en dance floor Drum ’n Bass sets valt daarom ook onder de noemer ‘’Second Mission’’. Precies zoals de naam eigenlijk voor zich spreekt, gaat het duo een nieuwe periode tegemoet die zij zien als een nieuwe missie binnen de bass-scene.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht