Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 14,-

Box: € 17,50,-

Eigenlijk was Subsignal bedoeld als een neven project van voormalig Sieges Even leden; Arno Menses (zang) en Markus Steffen (Guitars). Maar nadat Arno en Markus de band in de zomer van 2008 verlieten werd er vlug gezocht naar geschikte muzikanten om de band compleet te maken, waar zelfs Ralf Schwager (bas) nog in de huidige line up van zit.
Daar waar Subsignal zijn genre omschrijft als “progressive”, kunnen raakvlakken met AOR, Metal , Pop of waar Arno en Markus zelf nog de woorden “Melancholic”, “emotional” en “Melodic” gebruiken, ’t beste gebruikt worden om hun muziek te omschrijven.

De band gaf in 2009 hun eerste live optreden op het bekende “Night Of The Prog Festival’ op de Loreley in Duitsland. Hierna volgden veel shows, waar ze als headliner, support act optraden. Andere festivals zoals de 2018 editie van Progpower in Baarlo, mag de band ook van hun lijstje afstrepen.
In 2018 werd het vijfde studio album “La Muerta” released via hun eigen label “gentle Art of Music” gelanceerd. De recensies op deze release waren top, tijd om in 2019 meer live te gaan spelen. Op zaterdag 30 maart zijn ze te gast in de oefenbunker te Landgraaf. En daar kan jij bij zijn!

Subsignal

Upcoming events

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

zaterdag 28 oktober 2023

Harsh Frequencies Over Limburg II

Volledige overzicht