Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 15,-

Student € 10,-

“Mooi is een woord dat op bijna alles aan ‘Alphabet’ van toepassing is. De hoes, het concept, de klanken, de clips.” Zo startte Humo haar recensie over ‘Alphabet’ (2016), het nieuwe album van SX. Het Vlaamse duo bestaande Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet maakt sinds 2011 furore met etherische indiepop, bezwerende optredens van Rock Werchter tot Pukkelpop en knappe singles als ‘Black Video’, ‘Gold’, ‘Shimona’ en ‘Hurts’ die niet van Studio Brussel zijn af te slaan. Op donderdag 13 april heb je de mogelijkheid om deze Vlaamse topband in een hele intieme setting van de Oefenbunker mee te maken. Eigenlijk een must als je regelmatig acts als Grimes, Purity Ring, The XX, Poliça en FKA Twigs in je playlist hebt staan.

Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt georganiseerd door de Oefenbunker i.s.m. poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.

support-act : LIANA

Wat als je een reis naar een andere dimensie kon maken, een wereld die je alleen ’s nachts kunt bezoeken. Omringd door de schoonheid van al je dromen, jezelf vooruit slepend op de donkere, oriëntaalse, mysterieuze, gitaar melodieën en vocalen. Dat is waar je de twee zussen Lia en Lena Göçer, beter bekend als LIANA, zult vinden. Waar ze de inspiratie voor die oosterse invloeden vandaan halen? Heel simpel; in Nederland geboren, maar van origine Armeens/Turks. De twee zussen schrijven en produceren hun eigen muziek. Na hun erg goed ontvangen debut EP ‘I’ll Rip Your Heart Out’ zijn ze terug de studio ingedoken om hun tweede EP op te nemen. Deze zal dit jaar uitkomen en de eerste nieuwe single ‘Hide & Seek’ is hier te beluisteren/bekijken:

Upcoming events

zondag 27 november 2022

Mosae Zappa en Heerlen Jazzt Presenteren: Power to the Pipo + The Disco Boyz

zaterdag 3 december 2022

The Kingsmen Tour FT.: Point Break + Lake Louise + Sugar Punch

zaterdag 10 december 2022

John Corabi (US)

donderdag 15 december 2022

BRUIT ≤ (FR)

zaterdag 17 december 2022

Bloody Sabbath

Volledige overzicht