Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 8,-

Box: € 10,-

Vijf jaar geleden werd The Kingsmen Tour door Point Break georganiseerd door het plotseling overlijden van Roger Konings, ook wel bekend als King, geluidsman van de Oefenbunker.

Omdat King niet alleen de geluidsman was maar ook een goede vriend brengen ze nu vijf jaar later The Kingsmen Tour terug om Roger nogmaals te kunnen herdenken. Met als laatste concert, een concert in de Oefenbunker!

Point Break

Point Break, Muziek gemaakt met passie, kracht, levenslust en respect. Lekker uitdagende recht-voor-je-raap muziek (rap/rock). Strakke drums die doordreunen in je lichaam, zware basgolven die je meevoeren en funky gitaarspel om bij te rocken en tegelijkertijd om bij weg te dromen. Vocals worden met afwisselende intensiteit en flow meegestuurd met de muziek. We proberen vooral niet in hokjes te denken.

Lake Louise

Lake Louise is een post-psychedelische rockband uit Heerlen. Opgericht tijdens de pandemie. Hun muziek is een mix tussen de psychedelische geluiden van de vroege jaren 80, new-metal en progressieve rock.

Sugar Punch

SugarPunch! is een vijfkoppige rockband uit Weert (NL). Dynamische rockmuziek met knallende hooks worden op je afgevuurd. Geïnspireerd door bands zoals Skunk Anansie, Paramore en Guano Apes, werd er in 2021 door de band al hard aan een begin getimmerd. Met een strakke setlist, vol catchy nummers, maken de heren en dame er een energieke liveshow van die je gelijk grijpt.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht