Doors: 12:00

Start: 12:00

Presale: € 10,-

Box: € 15,-

Klinkt de combinatie van kunst, tattoos en muziek goed in jouw oren? Dan is ‘The Last Black Flower’ Exposition “the place to be” op zaterdag 29 april. Kom de kunst van verschillende kunstenaars bewonderen, laat een tattoo zetten door een van de tattoo artiesten en geniet door de dag heen van de muziek van Jan Sluijsmans. En in de avond laat Pieter Hendriks met zijn project ‘Soothsayer Orchestra’ zijn laatste EP, ‘The Last Black Flower’, live horen.

Dit wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten! Zorg dus dat jij je tickets in the pocket hebt en jij erbij bent op zaterdag 29 april!

Houd ondertussen onze social media kanalen in de gaten voor updates over de kunstenaars, tattoo artiesten en muzikanten.

Soothsayer Orchestra

Pieter Hendriks is a musical solitudinarian who has enogh gumption to leave the commonplace behind and only take with him what can enrich his music and performance.

In his brandnew studio, Hendriks crawled back into writing mode and explored new territory, always looking for new influences. Elements of electronic industrial music and psychedelic vintage rock blend with the dark bluesy foundation on wich Soothsayer Orchestra is firmly build.

Jan Sluijsmans

Jan Sluijsmans is a composer of Ambient, Drone, Soundscape, Jazz Noir, Neo Classical and Experimental music.

“Underneath the surface of gliding and hopeful sounds lies the hidden world
of unease and friction. Music is a game between perfection and imperfection,
a metaphor for life. Diving deep into the sounds is challenging your emotions
on a next level”.

Unlight Artwork

Ruben Aldenhoven creëert onder de naam Unlight Artwork composities die een duistere en mysterieuze sfeer uitademen.

Zijn sculpturale creaties zijn opgebouwd uit complexe en gedetailleerde elementen. Ze bevatten hybride tussenvormen van mythische wezens, flora en fauna, halfgoden en architectuur.

Door middel van fotomanipulatie en digitale alchemie brengt hij zijn surrealistische schemerwerelden tot leven. De kunstwerken nodigen de kijker uit om te verdwalen in een wereld die ondanks haar chaos toch een plechtige kalmte en sereniteit uitstraalt.

Rob Demon & Floor Hendrix

Acrylic pouring enthousiast and Boom Bap maniac Floor Hendrix joined forces with tattooer and illustrator Rob Nabbe a.k.a. Rob Demon to create 10 canvases for this event, combining hallucinating backdrops for strong, demonic and bleak images inspired by tattooing, underground Hiphop, Metal and Punk

Lay Bare Recordings

‘From Low ’n Slow to Hard ‘n Heavy’ staat er op het visitekaartje van Désirée Hanssen. Sinds 2013 runt de van oorsprong Zuid-Limburgse, het in Nijmegen gevestigde boutique platenlabel Lay Bare Recordings. Een diy platenlabel dat muziek uitbrengt van getalenteerde artiesten binnen de onconventionele & underground muziekscene. Ook is Désirée een fervent platenverzamelaar, bezoekt graag concerten en is met regelmaat op zoek naar een nieuwe vorm van muziekbeleving.

Désirée ziet Lay Bare Recordings als een plek om opkomend (inter) nationaal talent via vinyl hun muziek te laten horen en te verspreiden onder hun fanbase. Lay Bare Recordings heeft een focus op een grote verscheidenheid en beperkte oplagen en is hierdoor vaak op zoek naar andere geluiden. Het nieuwste concept, Sound of Niche (SoN), is een samenwerkingsverband tussen Lay Bare Recordings en de Nijmeegse Galloway Recording Studio van Sebastiaan van Bijlevelt en richt zich met name op de kracht van uitwisseling, gemeenschap en uitdagende creatieve extravaganzas.

Lay Bare Recordings heeft ruim 40 vinyl releases uitgebracht van zowel internationale als nationale bands. Zo tref je er releases van de Amerikaanse bands Yawning Man, Carlton Melton, Mos Generator en Frayle of de Spaanse bands Rosy Finch en Pyramidal, Dö uit Finland, Seedy Jeezus uit Australië, 3AM uit Peru, The Amblers en Ruff Majik uit Zuid Afrika en van Nederlandse en Belgische bodem vind je o.a. Orange Sunshine, Rrrags, Bismut, Severant, ONHOU, Rats and Daggers, Modder, Mojo 7 the Kitchen Brothers en ook de band van deze ‘The Last Black Flower’ dag: Soothsayer Orchestra.

Aaron Zawislak

Aaron Zawislak is al zijn hele leven woonachtig in Heerlen.

Op jonge leeftijd is hij al begonnen met het spuiten van graffiti, inmiddels meer dan 15 jaar ervaring.

De laatste jaren heeft hij zich meer gefocused op het maken van schilderijen met acryl verf/spuitbussen.

Hij heeft een tijd lang gewerkt achter gesloten deuren, maar brengt nu zijn werk graag naar buiten.

Zijn werk bestaat tegenwoordig vooral in het maken van schilderijen en custom made artikelen.

Timo Aspers

Als kind begon Timo met het natekenen van stripfiguren. Op zijn 16e tekende hij zijn eerste portretten van popsterren en in 2006 schilderde hij zijn eerste portret.
Voor zijn zoontje begon hij in 2011 met het tekenen van dino’s. Dinootje werd daarmee een begrip en schitterde in vele opdrachten. Sinds 2019 houdt hij zich bezig met spuitbussen, streetart en stencilart, waarbij het Dinootje een hoofdrol speelt

Fleurozz & Peggy Sickle Sue

🛕Fleurozz’s🛕

🌼Als Tattoo artiest ben ik gespecialiseerd in Sacred Orimental Tattoo’s. Naast reizend artiest te zijn ben ik het meeste te vinden in mijn Tattoo Temple in De Dauts, Heerlen🌼

🌱Op dit event zal ik sacred orimental tattoo’s aanbieden. Ook zal er een kauwgumbal automaat aanwezig zijn gevuld met designs voor als je van verassingen houdt🌱

🌻Liefs Fleurozz🌻

🌙 𝐏𝐄𝐆𝐆𝐘 𝐒𝐈𝐂𝐊𝐋𝐄 𝐒𝐔𝐄 🌙

Ik ben tattoo artiest en al 7 jaar eigenaresse van Athame Tattoo Studio in Heerlen op de Kampstraat 170. Mijn werk is een mix van realisme en neo-traditioneel in een duister jasje.

Op dit evenement zal ik dan ook enkel tattoo’s in deze stijl aanbieden. Ontwerpen zullen op het evenement klaar liggen. Ook zal er een grabbelton aanwezig zijn als je van verassingen houdt ✨

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht