Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 13,-

Box: € 16,-

The Pleasure Dome

The Pleasure Dome is een driekoppige rockband uit Bristol, Verenigd Koninkrijk. Bobby Spender – zang en gitaar, Loz Fancourt – bas en achtergrondzang, Alex ‘Bert’ Elvin – drums. Gevormd in juli 2019 tourden ze door Europa en het VK, met name als headliner van Supersonic in Parijs. Met eerder dit jaar een concert voor een vol publiek dat in de rij stond tot om de hoek om binnen te komen. Ze zullen later dit jaar hun debuutalbum ‘Equinox’ uitbrengen.
Ze namen het album in februari 2023 in Wales op in de afgelegen Mwnci Studios in 7 dagen. Geproduceerd door vriend van de band Tom Smith, gemixt door James Trevascus (Beak, Billy Nomates) en gemasterd door Jack Endino (Nirvana, Mudhoney).

Knives

Met hun idles-esq noise neemt hun faam snel toe en klimmen ze snel omhoog op de festival line-ups. Het enthousiasme van de band wordt geleid door zanger Jay Schottlander naast hun saxofonist Maddy Hill (ja, ze hebben een saxofonist!), gitaristen Josh Cook en Dan Farren met Ben Marshall op bas die allemaal worden samengebracht door drummer Erin Cook.

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht