Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 8,-

Box: € 10,-

The Whims Of The Great Magnet komt naar de Oefenbunker!
Samen met de toppers van Mt. Atlas, die afgelopen jaar Nu of Nooit hebben gewonnen en The machine zullen zij er een knetterend feestje van maken.

The Machine

Als liefhebber van koffie en maximaal volume, tart THE MACHINE voorspelbaarheid sinds hun oprichting in 2007. De Nederlandse driedelige band, bestaande uit David Eering, Davy Boogaard en Chris Both, zijn een gevestigde naam in de Europese heavy underground.

Mt. Atlas

Je zou kunnen zeggen dat we dit vuil nu al eeuwen opvoeren, in een poging onze energiebron te vangen. Er waren overal in de stad mensen die ons vertelden dat we ons verstand niet moesten laten verpesten door de altijd zo rustgevende omhelzing. Een karmozijnrode straal die zachtjes onze gezichten raakt en de littekens toont van de fouten die we gisteren hebben gemaakt.

The Whims Of The Great Magnet

In 2012, toen Sander Haagmans nog in de band Sungrazer zat, bracht hij een EP uit genaamd The Whims of the Great Magnet. Door de jaren heen werd het een luidruchtige band maar ook een akoestisch soloproject met een ietwat jaren 90 lo-fi-sfeer. In 2019 bracht Haagmans samen met drummer Iwan Wijnen het album “Good Vibes & High Tides” uit.

Upcoming events

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

Volledige overzicht