Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 6.-

Box: € 8.-

Student € 4.-

Stroop je mouwen op en maak je borst maar nat want in het verderf van de herfst bloeit een hete avond op! De jongemannen van Tony Clifton en Mexican Surf, beiden jonge bands van Nederlandse bodem, gaan hier een avondje Garage Rock neerzetten die je niet koud zal laten.

Tony Clifton

Tony Clifton presenteert op 23 maart 2018 hun debuutalbum Love Nordic Women! De band beleefde in 2017 een droomjaar met een platendeal bij Suburban Records en een bomvol tourschema, met meer dan 20 shows tijdens de Popronde 2017. Mees, Merlijn en Lenny komen uit Velsen, niet gek dat ze afgelopen jaar de deur plat liepen bij Suburban Records. “Drie etterbakken uit Velsen met een onweerstaanbaar doorzettingsvermogen die ook nog eens een gruwelijk goed album weten te maken! We konden niet anders dan ze een platendeal aanbieden.” Ronald Drayer – Suburban Records. De band vernoemde zich naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp je wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en toen er maar plaats voor 5 was in de bus terwijl ze met 6 man op tour wilden hebben ze de bus omgebouwd, compromis zijn voor mensen die te snel opgeven! Noem het punkpop, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen-pop. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!

Mexican Surf

Mexican Surf is een Garage Rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies. Eerder hebben ze gespeeld met The Wytches (UK), Shantih Shantih (USA), It It Anita (BE), Double Veterans (BE) en ook van Nederlands bodem; Traumahelikopter en The Black Cult. Hun chaotische strakke
set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn!

Upcoming events

vrijdag 23 juni 2023

Vista College Presentatie FT.: GrooveMasters + Jupiter

vrijdag 1 september 2023

Bunkerpop 2023 – #40

zaterdag 16 september 2023

Jim Bob (Carter USM) (UK)

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Primal Age (FR)

Volledige overzicht