Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Heb jij Freek gekend? Of heb jij ook iemand verloren aan Kanker?

Heb je toevallig ook wel zin een stevig rock optreden zo tussen de feestdagen door waar je ( geheel in de kerstgedachte) ook iets kunt doneren aan een goed doel als het KWF?

Waag het je dan niet om op je luie ‘ batsen’ te blijven zitten de 17e december, maar kom naar de Oefenbunker in Landgraaf en rock met ons mee!!!

Freek van der Hijden heeft ons in 2006, op 24 jarige leeftijd verlaten. Zijn lichaam was de tweede strijd tegen Leukemie moe.

Velen heeft hij geinspireerd met zijn optimisme, zijn droge humor en zijn liefde voor muziek. Omdat het al weer 10 jaar geleden is dat Freek is overleden (04-12-2006) willen we jullie uitnodigen om op deze speciale en ook passende wijze bij Freek stil te staan. Niet alleen bij zijn overlijden, maar zeker ook bij wie hij was als mens en hoe hij nog steeds verschillende mensen inspireert!

We herdenken Freek met een optreden van o.a. een band waar hij zelf voor gewerkt heeft. Maar we hopen ook met z’n allen een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Een ziekte die te veel dierbaren van ons afpakt!

Upcoming events

zaterdag 25 maart 2023

GEANNULEERD || Bunker Club Presents: Duister FT.: RXmode + Mellow + DTST

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

Volledige overzicht