Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Heb jij Freek gekend? Of heb jij ook iemand verloren aan Kanker?

Heb je toevallig ook wel zin een stevig rock optreden zo tussen de feestdagen door waar je ( geheel in de kerstgedachte) ook iets kunt doneren aan een goed doel als het KWF?

Waag het je dan niet om op je luie ‘ batsen’ te blijven zitten de 17e december, maar kom naar de Oefenbunker in Landgraaf en rock met ons mee!!!

Freek van der Hijden heeft ons in 2006, op 24 jarige leeftijd verlaten. Zijn lichaam was de tweede strijd tegen Leukemie moe.

Velen heeft hij geinspireerd met zijn optimisme, zijn droge humor en zijn liefde voor muziek. Omdat het al weer 10 jaar geleden is dat Freek is overleden (04-12-2006) willen we jullie uitnodigen om op deze speciale en ook passende wijze bij Freek stil te staan. Niet alleen bij zijn overlijden, maar zeker ook bij wie hij was als mens en hoe hij nog steeds verschillende mensen inspireert!

We herdenken Freek met een optreden van o.a. een band waar hij zelf voor gewerkt heeft. Maar we hopen ook met z’n allen een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Een ziekte die te veel dierbaren van ons afpakt!

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht