Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 19,00

Box: € 22,50

“Vicious Rumors are proud to introduce Nick Courtney on lead vocals for the upcoming 46 date
“Digital Dictator 30th Anniversary-Tour” of America and Canada from Aug 31 to Oct 20. Due to the massive size of the US-Tour the band will bring the Digital Dictator-Tour to Europe in March / April 2020.” Zo poste onlangs Vicious Rumors op hun site en sociale media kanalen vol vreugde dit bericht, de fans in Europa / Nederland zagen vooral Maart / April 2020 staan. De heren van Vicious Rumors zijn natuurlijk geen onbekenden voor de Nederlandse fans. Of het nu het Aardschokdag was in 1988, de tour met Savatage in 1991 of Shows dichter bij huis Sheltur Brunssum, Theater aan het vrijthof in Maastricht of The Rock Temple te Kerkrade. Vanaf hun eerste album “ Soldiers of the night” (1986) en daarna met “ Digital Dictator” ( 1988) zijn de heren onder leiding van Geoff Thorpe en Larry Howe niet meer weg te denken uit de Power Metal Scene en zeker niet in de BeNelux. Vrijdag de 13de Maart 2020 is de oefenbunker te landgraaf aan de beurt , om van de band met nu Nick Courtney op vocals te genieten. Nick was een American Idol deelnemer, die zijn mannetje stond met Iron Maiden en Judas Priest songs. Een van de weinige metal zangers die daar ook trouwens ronde twee overleefde. Voormalig Vicious Rumors zanger Brian Allen stelde Nick zelf voor, nadat hij door andere verplichtingen geen bandlid meer kon zijn. De pas dertig jarige Nick brengt de power, het typische in de Vicious Rumors stijl, maar nog belangrijker, hij “blaast” “ Digital Dictator” nieuwe leven in.

Bandleden: Geoff Thorpe (guitars, vocals), Larry Howe (drums, vocals), Gunnar
DüGrey (guitars, vocals), Nick Courtney (lead vocals) & Cody Green (bass)

* Ltd. Hard Copy Tickets & More : www.therockonline.nl

Disquiet

Disquiet komt uit Utrecht en timmert sinds 2008 al aan de weg. De heren combineren hun Bay Area thrash metal geluid met Europese metal invloeden. Ze deden shows in Duitsland, Belgie, Luxemburg waar het podium gedeeld werd met niemand minder dan bands als Arch Enemy, Annihilator en Wacken Open Air in 2013. Hun laatste release ‘The Condemnation’ die wereldwijd in january 2016 werd uitgebracht op Soulseller Records (Gorgorotha.o.) leverde de band goeie kritieken op:
‘Melodic thrash meets death metal! The perfect soundtrack for every metal party!’ (Metal Hammer).
‘Unique and modern sound; a thrash album hard to beat this year’ (Rocktribune) and ‘10 x Eremetaal (Aardschok).
Met een UK tour (2016) en support acts voor Destruction, Death Angel en Flotsam and Jetsam, denderd deze thrash machine maar door. De band bestaat uit : Sean Maia (Vocals), Fabian Verweij (Guitar), Menno Ruijzendaal (Guitar), Arthur Stam (Drums), Frank van Boven (Bass).

Upcoming events

vrijdag 6 maart 2020

The Whims of the Great Magnet + Mt. Atlas + The Machine

zaterdag 7 maart 2020

Bunker Techno Girls Love Techno

zaterdag 21 maart 2020

Pene Corrida + Wolfbox

vrijdag 27 maart 2020

Curse of Lono UK + support

zaterdag 18 april 2020

Hide [US] + Nghtcrwlr [US]

Volledige overzicht