Doors: 20:00

Start: 20:30

Entree: Gratis

Tijdens deze avond zullen 3 bands, grotendeels ontstaan in het laatste jaar van KTM Popmuziek, zich presenteren voor hun eindstage.

Het wordt een avond met rocknummers, akoestische muziek, zelf geschreven nummers maar natuurlijk ook een aantal covers. De line-up voor deze avond is:

BRAINDAMAGE
THE ACOUSTIC 5
NEVER WITHOUT

BrainDamage

BrainDamage bestaat uit 3 muzikanten die een passie delen voor verschillende soorten muziek. Kurtin Kriehn (Drummer, gitarist en vocalist), Chris de Mol Moncourt (Gitarist en vocalist) en Chawoush Navaran (Bassist, toetsenist en vocalist). BrainDamage is geïnspireerd door bands zoals Pink Floyd en the doors, maar ook door genoeg andere bands uit die tijd. BrainDamage laat mensen nadenken over diepe betekenissen van ons leven en wat we voor betere samenleving kunnen maken in de maatschappij en hele wereld. De teksten zijn scherp, emotioneel en zitten wel aantrekkelijke melodie en harmonie in ons geluid.

De gouden tijd van de jaren 70 is voorbij maar nu is het tijd om vernieuwd te worden met nieuwe smaak en sound van BrainDamage ’s muziek.

The Acoustic 5

The Acoustic 5 is een band met veel passie voor muziek. Ze staan op het podium in een verassende opstelling, want deze band bestaat uit maar liefst 3 gitaristen/ basgitaristen en 2 zangeressen, echt akoestisch dus. Met de nummers die ze spelen zullen ze u ook verassen. Met oudere nummers zoals Billie Jean van Michael Jackson tot aan de wat nieuwere nummers zoals Back And Forth van Becky Hill. Hele mooie nummers, waar zij hun eigen akoestische draai aan zullen geven.

Als de band op het podium staat stralen ze helemaal, ze nemen alles in zich op. Ze genieten van het publiek, maar ook van de mensen om zich heen.

Never Without

“Never Without” is een band die bestaat uit vijf spontane, gepassioneerde vriendinnen uit Limburg, die samen het beste uit elkaar en hun talenten naar boven halen. Doordat ze een gezamenlijke passie delen voor muziek, springen de vonken ervan af. Ja, zelfs bij hun, waar de setting wat kleiner is. Ze spelen covers van bestaande pop en R&B-nummers, waarbij de nadruk ligt op het verhaal en de boodschap die zij willen overbrengen. Als kers op de taart zullen zij ook een eigen nummer opvoeren.

Doe jezelf een plezier en kom een kijkje nemen naar deze “once in a lifetime” performance van “Never Without”!

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht