Doors: 19:30

Start: 20:00

Entree: Gratis

Tijdens deze muzikale avond zullen 5 verschillende bands uit het eerste en tweede lesjaar van het Vista College meerdere covers presenteren. Bereid je voor op romantische nummers met warme klanken en goede blues covers.

Autumn Leaves

Autumn Leaves is de band die je een warm gevoel geeft met de akoestische covers van romantische nummers. Laat je verrassen door deze muzikale klanken gespeeld door Eros met zijn akoestische gitaar, en Jayda en Tess op zang.

Fall Season

Fall Season is tot stand gekomen door de opleiding Muzikant van VISTA college. Met klanken zo warm als thee op een koude zondagavond. Met muziek van onder andere James Bay, krijg je van Fall Season precies wat je nodig hebt.

The Black Roses

The Black Roses presenteert muziek van James Bay, Fleetwood Mac en Ed Sheeran. Zij spelen dromerige melodieën die je comfy laten voelen op een druilerige dag, waar je bij de openhaard zit met een warme kop thee en even wilt ontspannen.

BE5

BE5 is een blues coverband met 3 zangeressen: Kyara, Eliza en Davina. De drummer JayJay, de gitarist Gideon en de bassist Jonah. Ze nemen jullie terug naar de tijd toen blues is ontstaan tot nu, met artiesten zoals Stevie Ray Vaughan tot John Mayer.

The Blues Sisters

Deze band bij elkaar geraapte muzikanten uit verschillende regio’s doet zijn naam niet te kort. Ze hebben maar een doel het publiek amuseren en herinneren aan de beste blues platen. Nummers van o.a. John Mayer, Gary Moore en KALEO zijn het repertoire van The Blues Sisters.

Een avond luisteren naar The Blues Sisters is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

Upcoming events

zaterdag 25 maart 2023

GEANNULEERD || Bunker Club Presents: Duister FT.: RXmode + Mellow + DTST

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

Volledige overzicht