Doors: 19:30

Start: 20:00

Entree: Gratis

De Vista Talent Night staat compleet in het teken van 5 bands ontstaan rondom het Vista College. Hier krijgen de studenten de kans om hun eigen werk buiten het curriculum van school te laten horen.

AETROX

We are AETROX, formed in the Netherlands we try to craft our own sound of rock and metal. With inspirations such as Avenged Sevenfold, Machine Head, Metallica and many more. Our dream is to share our music with as much people as possible and in the hopes that people wil look to us like we look to our heroes.

Jaimy en Kaylen

Jaimy en Kaylen zijn twee zussen die houden van muziek. Ze spelen zowel covers als eigen nummers. Ze hopen iedereen te kunnen laten genieten van de muziek die ze maken en de chille sfeer die ze neerzetten.

Loeke Janssen

Loeke Janssen is een beginnende artiest. Ze is een singer-songwriter die nog zoekende is. Haar muziekstijl is een mix van pop, jazz, dromerig en haar muziek neigt vaak naar de verdrietigere kant. Haar inspiratie komt van artiesten zoals Lizzy McAlpine, Joshua Basset en Casssie Taylor. Ze zingt hierbij en speelt of piano of gitaar.

F.I.X

F.I.X is een jonge upcoming band. Hun repertoire bestaat uit eigen riffbased-grooves geïnspireerd door 60’s en 70’s Heavy Rock legendes zoals Black Sabbath, Cream, Blue Cheer en U.F.O.

Jan.O

Jan.O is een Nederlandstalig muziekcollectief bestaande uit een stel bourgondische kameraden dat nonchalant en met een vleugje plezier te werk gaat.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht