Doors: 20:00

Start: 20:30

Entree: Gratis

De Vista Talent Night staat compleet in het teken van 4 bands ontstaan rondom het Vista College. Hier krijgen de studenten de kans om hun eigen werk buiten het curriculum van school te laten horen. Dit wil jij dus echt niet missen!

De 4 bands die op deze avond te zien zijn, zijn:

PRIVATE STORAGE
LIMITED POLUTION
MOONLIGHT
MAYHEM

Private Storage

Private Storage is een 5 koppige rockband uit Limburg. Zij maken covers en eigen songs in het genre rock. Wij halen onze inspiratie uit elkaar en uit artiesten zoals: Nirvana, Led Zeppelin en The Foo Fighters.

Limited Pollution

Limited Pollution is begonnen als het soloproject van gitarist Justin Caenen in 2021. Dit kwam voort uit een moeilijke periode in zijn leven. En hij wilde graag zijn ervaringen delen met de wereld. Het eerste nummer wat uitkwam was Old Friend. Een nummer over hoe belangrijk vriendschap kan zijn in moeilijke tijden. Gevolgd door The Room, een nummer over depressie en jezelf opsluiten.

Speciaal voor deze avond heeft Justin een band samengesteld om zijn unieke sound voor het eerst live te laten horen. Verwacht dan ook knallende rocknummers afgewisseld met (akoestische) moodsetters.

Moonlight

Scheurende gitaren, harde drums en funky bass lijntjes zijn niet te missen. Vergeet daarnaast ook geen oordopjes want er wordt volop los gegaan!

Mayhem

Deze band vol jonge gedreven talenten uit omgeving Roermond/Heerlen heeft maar een doel: de luisteraar meenemen in de passie voor muziek en zorgen dat de kijker met een wow gevoel naar huis gaat. Ze worden geïnspireerd door artiesten als Jimi Hendrix, John Mayer, Cory Wong en The Red Hot Chili Peppers. Ze onderscheiden zich van de rest met hun eigen unieke sound en het plezier wat van de stage af spat. Ze zijn allemaal op jonge leeftijd begonnen met muziek maken en hierdoor kunnen zij 100% improviseren op het podium. Een avond luisteren naar de sound van Mayhem is een avond vol gitaarsolo’s, koude biertjes en gezelligheid.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht