Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 13,50

Box: € 15,00

Ontwikkeling Euregionaal Popcircuit (de “Kick off”), gaat van start in mei. Live shows doen, de grote
motivatie / droom, als je in een band zit en er klaar voor bent. Het podium op en dan ook nog t liefst de grens over. Dat eerste wil al redelijk lukken in onze regio,het podium ook nog, maar de grens over, daar stopt het vaak bij. In onze Euregio zou dit echter geen probleem moeten zijn en mede dank zij het project wat nu start willen we bands de mogelijkheid geven om eindelijk makkelijker eens een keer over de grens live te spelen. We hebben voor deze eerste en zeker niet laatste “tour” / Show(s) Indicolite (NL), Vapour Eyes (B), Shot Down in Reno (D) & Warrior Soul (USA/D) samen gebundeld om 3 shows in de Euregio te doen in het zelfde weekend.

Warrior Soul (US/DE)

WARRIOR SOUL (US/GER): De afsluiter en Headliner behoeft weinig introductie of hoe ze op hun eigen site zelf schrijven: “Warrior Soul is the critically acclaimed international Alt Hard Rock Band formed by lead singer, songwriter, producer, Kory Clark”.
Officieel komen ze uit New York City, maar door de jaren heen zijn er verschillende band wisselingen rondom de band van Kory Clark; Warrior Soul geweest. Energiek en een onuitputtelijke energie zo kun je Kory maar ook de band het beste omschrijven en met de 3 Euregionale bands wordt dit een avond om niet te vergeten, waar je bij aanwezig moet zijn.

Indocolite

In 2015 startte de band als school project in Limburg (NL). Tijdens het schrijven van hun muziek – geïnspireerd door bands als Tool, Alter Bridge, Halestorm en Evanes- cence- creëerden ze een geheel unieke
sound. Met Anne & Sharyné als front, versterkt door de mannen, ben je verzekerd van een geweldige show! Laat je door INDICOLITE meenemen naar een wereld vol power vocalen, catchy riffs en massieve ritmes! Mysterieus maar ook heavy -ze zullen je verassen!

Vapour Eyes (B)

Ook al bestaat Vapour Eyes al 5 jaar, in de huidige formatie timmeren ze pas sinds 2018 aan de weg. Ze staan garant voor fijne rock Muziek met soms punkige stukjes ertussen. Gitarist Dennis is eigenlijk het enige overgebleven originele lid en heeft zich de laatste jaren de band uit Eupen zelf weer samen gesteld. In de repetitieruimte houden ze het nooit lang vol en zijn ze blij dat ze op het podium hun energie weer kwijt kunnen. Sinds Januari, wordt de eerste EP opgenomen en met het winnen van verschillende prijzen, onlangs nog de 13de Band wedstrijd in “Jugendcafé Pinu’u” te Aachen (Maart 2019) zijn Vapour Eyes behoorlijk in de Euregio aan de weg aan het timmeren.

Shot Down in Reno ( DE)

Bestaat sinds 2012 al en komen uit Alsdorf (D), met Axel Beyhns die in 2013 als laatste erbij kwam, kwamen ze samen tot hun uiteindelijke huidige sound. Met de ervaring die ze de laatste jaren hebben
opgedaan, zijn ze nu klaar om eindelijk de stap over de grens te maken. Ze houden niet van electronische “Schnick Schnack” zoals ze zelf zeggen, maar stoppen hun kabels erin en geven goed gas. Eerlijke Rock met een
behoorlijke dosis ervaring.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht