Doors: 20:00

Start: 20:00

Entree: Gratis

WAVECAFE IN DE OEFENBUNKER

Kom jij alvast een oordeel vellen over de dag des oordeels?
“De Dag des Oordeels” (een wekelijks radioprogramma via Radio VDR) viert alweer zijn 4e verjaardag en wie jarig is trakteert. En dat doet Danny Quetin (Radio DJ Dag des Oordeels) met Judgement Fest op 9 juni in De Oefenbunker. Maar omdat 9 juni nog even ver weg lijkt en we iedereen alvast graag in de juiste sferen willen brengen, is er op 10 mei Wavecafe. Een gratis toegankelijke avond met als special guest niemand minder dan Danny Quetin. Hij zal iedereen alvast trakteren op een preview van Judgement Fest. Samen met onze residence én Dj Zeroy zal hij ervoor zorgen dat Judgement Fest alvast in je agenda staat.

DE DAG DES OORDEELS
Iedere maandag avond is Danny Quetin te horen bij Radio VDR, tussen 22.00 en 00.00, waar hij De koude en donkere ondergrond uitspit op zoek naar muzikale worpen uit de alternatieve jaren 80 die heden ten dage in de media doorgaans het zonlicht niet mogen aanschouwen. Het opgraven van donkere cult uit moderne tijden. De ultieme soep? voor meer dan 30 jaar muziek voor zwartjassen met puntschoenen. Aangevuld met verse releases, van vandaag en van morgen. Dat is waar De Dag des Oordeels voor staat. Nog 1 van de bijna uitgestorven niche-radio-programma’s dat wekelijks een zwartgeblakerd blik opentrekt.

DANNY QUETIN
Danny Quentin staat in sommige wandelgangen berucht als Jeff Piekuup vanwege zijn grote voorliefde voor muziek in vinylvorm. In “De Dag des Oordeels” laat Danny Quentin rechtstreeks vanuit de catacomben van de muzikale onderwereld, waar de nadruk ligt op de duisterheid en donkere tijden van de jaren 80 het beste van, new wave, gothic, WBM Post Punk en alle aanverwanten horen!

De avond zal beginnen met onze residence, Dj Addict en worden afgesloten door niemand minder dan DJ Zeroy. De toegang is gratis, dus geen excuus meer om thuis te blijven zitten!

GRATIS ENTREE

DJ Addict (Residence Oefenbunker)

DJ Danny Quetin

DJ Zeroy

Upcoming events

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

zaterdag 28 oktober 2023

Harsh Frequencies Over Limburg II

Volledige overzicht