Doors: 19:30

Start: 20:00

Presale: € 13,-

Box: € 15,-

Zwaremachine (US) komt in oktober 2022 voor de vierde keer naar Europa! Dit omdat zij op 29 oktober op het Belgische festival ‘Sinner’s Day’ spelen. Dit leek ze dus een uitstekende gelegenheid om op 28 oktober naar de Oefenbunker in Landgraaf te komen!
Voor dit speciale concert neem Zwaremachine 3 bevriende bands mee: Vuduvox (FR), Palais Ideal en Xtort (NL / DE). Het beloofd een avond te worden met muziek variërend van EBM, Industrial, New Wave en Post-Punk.

Hier wil jij dus echt bij zijn! Mis het niet en koop snel je tickets!

Dit concert is in samenwerking met Inpoet NWC en de Oefenbunker.

Zwaremachine (US)

Zwaremachine omarmt EBM, Industrial en dark Electro soundscapes met behoud van een aanhoudende experimentele benadering. Met een mix van zware elektronica en een vleugje industrial rock, zwaremachine zal je gevoel van ongeloof vernietigen vanaf de eerste minuut van het eerste nummer.

Zwaremachine heeft 2 albums uitgebracht en een EP met een goede respons van fans en muziekrecensenten.  Hun laatst uitgebrachte album ‘Conquest 3000’ kreeg bijvoorbeeld een 9 uit 10 ranking van Side-line Magazine. Ook noemden zij ‘Conquest 3000’ een van de beste albums van 2021.

Vuduvox (FR)

VUDUVOX is een duo, dat radicale electro groove maakt met een houding waarvan het motto het best kan worden samengevat als “no compromise, no surrender!”

Tot nu toe heeft VUDUVOX het podium gedeeld met Psyche, Implant, Attrition, Suicide Commando, She Past Away, Whispering Sons, Ash Code, The Venus Fly Trap, Zwaremachine, Neon Electronics en Parade Ground, om eens een paar op te noemen..

You’ve been warned; the dark bea[s]t go[r]es on…

Palais Ideal

PALAIS IDEAL’s energieke songs zijn gebouwd op de fundamenten van post-punk en new wave bands als White Lies, Editors, Buzzcocks en The Sound. Het Eindhovense duo bestaande uit Richard van Kruysdijk  en John Edwards verscheen uit het niets in december 2016 met de video van hun eerste nummer ‘Crossfade / Dissolve’. Snel daarna brachten ze de EP ‘The Future Has Been Cancelled’ uit op Dark Vinyl Records (DE). Ze werden direct opgepikt door radioshows wereldwijd en zijn o.a. door de BBC gedraaid. Veel (buitenlandse) concerten volgden. In 2018 presenteerde Palais Ideal hun debuutalbum ‘No Signal’ tijdens een concert met Clan of Xymox in de Effenaar.

Xtort (NL/DE)

Xtort heeft zijn roots in de Nederlandse industrial metal band ‘HOER’, waar Hoer aansloot op de
moderne industrial metal, kijkt Xtort meer naar de wave en postpunk kant van industrial muziek.
Xtort is ook niet verlegen en schuwt geen project of experiment. Ze hebben inmiddels ook een
gedegen live reputatie in binnen en buitenland

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht