Ben jij een organisatietalent, houd jij van diverse taken en ben je gek op muziek? Heb je graag de touwtjes in handen en haal je er voldoening uit als anderen een onvergetelijke avond beleven? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wie zijn wij?

De Oefenbunker is het leukste poppodium van Zuid-Limburg. De “Bunker”, zoals het podium in de volksmond wordt genoemd, is een unieke broedplaats in Landgraaf waar jong en oud samenkomen en genieten van het actief bezig zijn met (pop)muziek. Workshops, drum- en gitaarlessen, band playing, repeteren en optreden op het poppodium of tijdens het bekende Bunkerpop festival. Onder het motto “Jij kunt…. Mee doen – Leren doen – Zelf doen – Samen doen” kun je in de Oefenbunker muziek leren spelen, repeteren en het podium beklimmen.
Nu heb je de unieke kans om lid te worden van de Bunkerfamilie en zo een kijkje te nemen achter de schermen van de popwereld. Het succes van de Oefenbunker is alleen mogelijk dank een enthousiast team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team zorgen we ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven. Tegelijkertijd doen we er alles aan om elk event ook voor ons publiek weer een fantastische ervaring te laten zijn.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar productieleiders. De taken van een productieleider zijn heel afwisselend. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de productie op dag van het event. Dingen die je gaat doen zijn o.a.:

De productie op de dag zelf voorbereiden (o.a. kassa’s, bar, backstage, financiële administratie)
Ons bevlogen team van vrijwilligers aansturen (kassa, garderobe, munten, bar, stagemanagers, licht & geluid)
De spil vormen tussen bands, management, techniek, horeca en catering
Zorgen voor een goed verloop van de showdagen zelf

Als vrijwilliger ben je ook als bezoeker welkom bij concerten, dance en techno avonden, bij het festival Bunkerpop en ontvang je als vergoeding voor elke dienst een aantal consumptiemunten. Bovendien vragen andere lokale festivals zoals Booch? en Park City Live regelmatig om vrijwilligers voor hun festivals. Daarnaast wil je de na-borrels en personeelsfeestjes niet missen en natuurlijk ontvang je hét felbegeerde Oefenbunker crew-T-shirt.

 

Sta je te popelen om onderdeel te worden van de Bunkerfamilie?

Stuur je cv en korte motivatie naar Cris Arends via cris.arends@oefenbunker.com. Heb je vragen of wil je eerst een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Dan bel je Cris op +316 480 59 020.