De Oefenbunker is het leukste poppodium van Zuid-Limburg. De “Bunker”, zoals het podium in de volksmond wordt genoemd, is een unieke broedplaats in Landgraaf waar jong en oud samenkomen en genieten van het actief bezig zijn met (pop)muziek. Workshops, drum- en gitaarlessen, band playing, repeteren en optreden op het poppodium of tijdens het bekende Bunkerpop festival. Onder het motto “Jij kunt…. Mee doen – Leren doen – Zelf doen – Samen doen” kun je in de Oefenbunker muziek leren spelen, repeteren en het podium beklimmen.
Nu heb je de unieke kans om lid te worden van de Bunkerfamilie en zo een kijkje te nemen achter de schermen van de popwereld. Het succes van de Oefenbunker is alleen mogelijk dank een enthousiast team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team zorgen we ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven. Tegelijkertijd doen we er alles aan om elk event ook voor ons publiek weer een fantastische ervaring te laten zijn.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor bar, kassa, muntverkoop, stagehand, licht & geluid.

Bar
Ben jij al meester in het tappen of wil je het graag leren? Dan ben je bij ons van harte welkom. Achter de bar zorg jij ervoor dat alle klanten van drankjes worden voorzien.

Kassa
Jij bent het eerste contact voor onze gasten en zorgt met enthousiasme en een stralende lach voor een goed begin van de avond. Bij jou kunnen klanten hun vooraf gekochte tickets laten scannen of een ticket kopen.

Muntverkoop
Bij de Oefenbunker betaal je consumpties met munten die de bezoekers bij jou kunnen kopen. Zonder jou staan de bezoekers droog.

Stagehand
Ben jij een echt podiumbeest die graag de mouwen opstroopt? Dan is het backstage werk op je lijf geschreven! In deze functie help jij bij de op- en afbouw van alle op het podium benodigde attributen zoals o.a. drumstel, versterkers en gitaren.

Licht & geluid
Jij zorgt met een daverende lichtshow en/of een fantastisch geluid voor een onvergetelijke avond voor onze bezoekers.

Als vrijwilliger ben je ook als bezoeker welkom bij concerten, dance en techno avonden, bij het festival Bunkerpop en ontvang je als vergoeding voor elke dienst een aantal consumptiemunten. Bovendien vragen andere lokale festivals zoals Booch? en Park City Live regelmatig om vrijwilligers voor hun festivals. Daarnaast wil je de na-borrels en personeelsfeestjes niet missen en natuurlijk ontvang je hét felbegeerde Oefenbunker crew-T-shirt.

Sta je te popelen om onderdeel te worden van de Bunkerfamilie?

Stuur je cv en korte motivatie naar Cris Arends via cris.arends@oefenbunker.com. Heb je vragen of wil je eerst een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Dan bel je Cris op +316 480 59 020.