Ben je muzikant die in de Oefenbunker muziekles heeft, repeteert of optreed of ben je muziekliefhebber die regelmatig geniet van de prachtige concerten en events in de Oefenbunker en draag je de activiteiten een warm hart toe?

Ben je muzikant die in de Oefenbunker muziekles heeft, repeteert of optreed of ben je muziekliefhebber die regelmatig geniet van de prachtige concerten en events in de Oefenbunker en draag je de activiteiten een warm hart toe?

Alle activiteiten van de Oefenbunker steunen volledig op de inzet van vrijwilligers en de financiële bijdrage van beneficies. Maar voor al deze activiteiten is uiteraard ook goed materieel nodig om bezoekers een onvergetelijke muziekavond te kunnen bieden, bands fatsoenlijk te kunnen laten repeteren of goede workshops en cursussen te kunnen verzorgen.

Met deze Raboclubkas actie kun je ons helpen! Ben je lid van de Rabobank Zuid-Limburg en draag je onze activiteiten een warm hart toe?
Stem dan op ons. Elke stem telt!

Stemmen kan van 10 t/m 23 mei 2017!

Hoe werkt het?

  • Alle leden en klanten van Rabobank Zuid-Limburg ontvangen rond 10 mei 2017 een persoonlijke stemkaart. Met een unieke code vermeld op deze stemkaart kunnen zij vervolgens online stemmen op de organisaties die zij een warm hart toedragen.
  • Alle (natuurlijke) personen vanaf 18 jaar die lid of  klant zijn van Rabobank Parkstad Limburg mogen stemmen. Leden ontvangen 5 stemmen, klanten ontvangen 3 stemmen. 
  • Er kunnen maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging/stichting worden uitgebracht. 
  • Aan het einde van de stemperiode wordt berekend hoeveel een stem waard is.
  • Tot een maximum van 30.000 uitgebrachte stemmen is iedere stem € 5,- waard. 
  • Wanneer het aantal uitgebrachte stemmen hoger is dan 30.000 zullen de stemmen verdeeld worden over het beschikbaar gestelde bedrag van € 150.000,-. De vereniging of stichting ontvangt het aantal op de vereniging/stichting uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
  • De stemperiode is van 10 mei t/m 23 mei 2017.
  • Op 29 juni wordt bekendgemaakt welk bedrag verenigingen en stichtingen hebben gewonnen.

Stemmen kan op www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg/clubkascampagne

Meer berichten

13 juni 2024

Snuffelpop 2024

2 april 2024

Wij zijn op zoek naar jou!

28 maart 2024

Het voorjaar lonkt

29 januari 2024

Er is weer veel moois op komst!!!

26 augustus 2023

Tijdschema Bunkerpop #40 online

Nieuws overzicht